Ahilova tetiva grozno boli

Ni ga človeka, ki ne bi včasih potarnal, da ima kakšno bolečino. Ampak vedno si najprej pomagamo sami, ko res nič več ne pomaga gremo do zdravnika. So pa tukaj razni športniki, ki imajo večkrat kakšne težave. Njim pa vedno preostane zdravnik, da oceni stanje in da je okrevanje čim hitrejšo. Ena od takih poškodb je tudi ahilova tetiva, ki je sami nekako ne moremo zdraviti, poiskati moramo zdravnika, da vidi kaj je narobe. Največkrat imajo težave športniki ampak se zgodi, da vsakega lahko boli tetiva ali pa ima kdo trn v peti. Zdravljenje ahilove tetive je lahko včasih kar dolgo trajno in tudi kar boleče.

ahilova tetiva

Kje imamo ahilovo tetivo, vemo sigurno vsi. Če vas še ni bolela lahko rečete samo hvala bogu. Ker sama, ne samo jaz tudi oba otroka smo to doživeli na lastni koži. Hvala bogu, da nam je sama zacelila, če lahko temu tako rečem, da nismo rabili nikamor iti. To sem nam je zgodilo lani na dopustu, zgleda da nam je preveč trpela in začele so se hude težave. Bolelo je grozno, smo iskali kako si lahko sami pomagamo, ampak smo ugotovili, da bomo morali zgleda iti do zdravnika. Ahilova tetiva nam je tudi otekla, kar nas je še bolj bolelo. Seveda mi nismo počivali, zato je bilo kar hudo. Bolečine tri dni niso popustila, ampak po treh dneh se je začelo malo umirjat, na kar je tudi peti dan bolečina hvala bogu izginila. Od takrat nismo imeli več težav, tudi imeli smo veliko srečo.

Kot pravim ahilova tetiva grozno boli, večkrat imajo to bolečino športniki, lahko pa to doživimo vsi. Vedno je dobro za to obiskati takoj zdravnika, da začne z zdravljenjem. Sami boste ugotovili ko morate stopit do zdravnika, ker tukaj ne morete res nič postoriti. Tudi mi smo samo čakali ali bo nehala bolečina ali gremo k zdravniku. Pač imeli smo veliko srečo, vemo pa da smo imeli vneto.