Razlika med avtodom cena- novi in stari

Dan danes se zelo radi na vsake toliko časa kam zapeljemo, vendar ker je tam tako lepo bi kar prespali eno noč in se nagledali te lepote. To lahko naredimo z avtodomi, saj so zelo praktični in ponujajo veliko funkcij, ki vam bodo ponudile kvalitetno preživeto potovanje. Vendar kakšna je avtodom cena- novi in rabljeni, saj vemo, da ne more bit ista glede na to, da ima eden več funkcij od drugega.

avtodom cena novi

Torej avtodom cena – novi in rabljeni se razlikujejo med funkcijami in seveda med velikostjo. Novi avtodom ima v notranjosti prostor za televizor, izvlečen sistem na klopeh, dodatne vtičnice za polnjenje, kavni avtomat za različne napitke, dekorativne vzglavnike, odeje in še bi lahko naštevali. Poleg tega pa ima vgrajen tempomat, strešno okno, rolo zaščito, kuhinjske zračnike, satelitsko in solarno napravo, ter vzvratno kamero in lcd zaslon. Vzvratna kamera doda en velik plus za varnost, saj je tako velike avtodome težko voziti in parkirati vzvratno, če na njih nismo navajeni. Tako imamo lahko z njihovo pomočjo tudi nadzor nad tem kaj se dogaja za nami, saj ogledala niso dovolj. Tudi naprednejši avtomobili imajo vzvratne kamere, da je lažje parkiranje in tako naprej.

Torej sedaj veste v čem se razlikuje avtodom cena- novi in stari. Cena avtodomov se razlikuje tudi glede na to v kateri sezoni se odločate za najem in koliko nočitev želite. Na primer ob kakšnih večjih praznikih in počitnicah je cena za 30 procentov dražja kot ponavadi, vendar to ni tako veliko. Če vas zanima še kaj glede avtodom cena- novi in stari si lahko ogledate spletno stran podjetja Carthago in si pri njih tudi po ugodnih cenah zagotovite najem avtodoma. Mogoče vas bodo njihovi avtodomi presenetili z udobjem in boste od sedaj naprej najemali le še pri njih. Za dodatna vprašanja jih kontaktirajte, saj vam bodo rade volje pomagali in našli odgovor na vaše vprašanje.