Catering za vsako zabavo

Prirejate zabavo in še neveste, kako boste poskrbeli za hrano? Iščete enostavno rešitev, pri kateri boste brez skrbi? Prijatelje pogostite s cateringom!

Canape Catering Drobnič za vas ponuja vrhunski catering, za vašo poroko, rojstni dan, obletnico ali pa kateri koli drug dogodek. Njihove 25 letne izkušnje vam bodo pripravile okusno hrano za vašo zabavo. V kombinaciji dolgoletnih izkušenj, profesionalnega osebja in okusne hrane so uspeh za delovanje samega podjetja.

Zelo pomembna je komunikacija z stranko. Z stranko se je potrebno dobro pogovoriti o samem cateringu. Strankam je treba prisluhniti in upoštevati njihova navodila. Tudi zaposleni v podjetju vam bodo svetovali pri vaših odločitvah, v primeru, da niste čisto sigurni glede hrane ali pijače. Canape Catering Dobnič bo poskrbel za vašo hrano oziroma prigrizke, pijačo in pa po želji tudi okolico. Na vaši zabavi pa bodo skrbeli iz ozadja, da vse deluje pravilno, v samo dogajanje pa se ne vključujejo.

catering

Kaj pa sploh vključuje catering? Pod hrano ponavadi spadajo narezki, prigrizki in obloženi kruhki, kanapeji,… Vse vrste pijač in celotne prezentacije. Poskrbijo tudi za sproščujoče in prijetno vzdušje. Dobra lastnost je ta, da ga lahko izvedemo kjerkoli. Lahko najamemo svoj prostor, lahko pa najamemo tudi njihove prostore. Praznovanje imamo lahko tudi nekje na prostem, kar ni ovira za Canape Catering Drobnič, saj bodo s pomočjo ustreznih vozil poskrbeli za nudeno storitev. Še ena dobra lastnost cateringa je ta, da se ne boste potrebovali obremenjevati z tem, kdo bo prinesel torto ali pa koliko je še pijače in podobno, saj bodo za to vse poskrbeli oni. Osredotočijo se tudi na izgled vsake hrane, saj je estetika hrane tako pomembna kot njen okus, saj jo tako veliko bolj z veseljem zaužijemo.

Zakaj bi sami skrbeli in se sekirali glede hrane na našem praznovanju. Enostavno pokličimo Canape Catering Drobnič, kateri bodo poskrbeli za okusno hrano in prijetno vzdušje!