Čaka vas dežela kozoroga s svojimi skrivnostmi

Ali poznate deželo kozoroga v Bohinju? Čudovita je za vse v vseh letih časih, kar si poglejte tukaj https://alpik.si/ in si rezervirajte svoj košček raja kadar vam najbolj ustreza. Poleti boste lahko v jezeru plavali in veslali, pozimi pa se drsali in smučali na okoliških gorah. Jeseni in spomladi boste imeli čudovite izlete v naravi in opazovali boste kozoroge, kaj počenejo. Ko ne boste vedli, kaj bi, pa se prepustite maserjem in dobremu počutju ter razvajanju v kočah in hotelih. Ne pozabite prej rezervirati, ker so apartmaji kar zasedeni. Sprejemajo vse turistične bone.

dežela kozoroga

Bohinj je izmeno lepo majhno mestece sredi gora in hribovja v prekrasni zeleni dolini, kjer ima dež vedno mlade. Tam kar naprej pada dež zato je zelenje tako izjemno bujno in prekrasno, kot nikjer drugje, kar morate videti na lastne oči. Življenje v Bohinju je še vedno počasno, ker je odrezan od ostalega sveta.

Ta skriti biser med gorami ima zelo čist zrak in izjemno prijazne ter močne ljudi, ki so vztrajni. Tudi zelo gostoljubni, kar boste sami občutili. Storitve v kočah in hotelih so kakovostne ter vrhunske za domače in tuje goste. Bohinj je turistično mestece, ki ga v nekaj desetih minutah prehodite peš. Je izjemno mirno in ni prometa.

Kdor še ni bil na gorenjskem v Bohinju ne ve, kaj zamuja. Dejansko je to mestece oddaljeno in hkrati zelo blizu zaradi dobre povezave z Bleda oziroma lahko tudi s primorske stani preko planine, ki je tudi čudovita in vredna ogleda. Imeli boste nepozabne spomine in tudi fotografije, ki jih boste zelo radi delili z drugimi. Dežel kozoroga je na dosegu roke in pripravljena, da jo raziščete s čudovito reko Savo Bohinjko in slapovi, ki so izjemni.

Za rekreacijo in pohode ter kolesarjenje je ogromno možnosti. Ne bo vam dolgčas, tam imate res kaj početi in se odklopiti od vsakdanjega sveta. V šoli smo se učili o zadnjih poganih, ki so imeli tukaj svetišče in so se upirali krščanskemu svetu, kot ga danes poznamo. Iz knjig se lahko preselite kar direktno na lokacijo kjer se je to dogajalo in začutili boste tiste čarobne kraje starodavnih dni.