Dostava plina na dom

Možnosti dostave plinske jeklenke lahko koristite tekom celega leta. Varna dostava plina, ki jo omogočajo izbrana podjetja vam nudijo varno pot plina v vaš dom. Plinska jeklenka je izjemno uporabna možnost in skorajda del vsakega gospodinjstva. Enostavna uporaba ter nezahtevno vzdrževanje je osnovna prednost, ki nam ponuja hitro in udobno kuhanje tako v našem domu, kot tudi poleti v času piknikov, ko nam dostava plina nudi določeno komoditeto tudi v poletnem času.

Plinska bomba gre skozi proces treh kontrol, ki jih vršijo tekom polnjenja. Strokovnjaki na koncu preverijo tesnost ventila. Ko je na vrsti dostava plina lahko kompletno naročilo uredite preko spleta. Vsaka jeklenka dobi na ventil posebno varnostno folijo, ki zagotavlja, da je dostava plina v vaš dom ali poslovni prostor popolnoma varna.

Ko je dostava plina uspešno naročena vas čaka montaža plinske jeklenke. Potrebno se je zavedati, da se jeklenko plina uporablja izključno v pokončnem položaju. Ko opazujete izgorevanje plina bodite pozorni na to, da je plamen modre barve, kar pomeni, da je v vašem prostoru dovolj zraka. Kadar je plamen druge barve, je razlog za to največkrat pomanjkanje zraka oziroma nezadostno mešanje plina in zraka. V tem primeru nastaja monoksid, ki je škodljiv za naše zdravje.

Omenjena dostava plina na dom omogoča popolnoma varno rokovanje s plinsko bombo. Brezplačna dostava utekočinjenega plina je mogoča na območju celotne Slovenije. Ob dostavi plina na dom vam podjetje nudi tudi brezplačno montažo plinske jeklenke.

dostava plina

V vaš plinohram se vam lahko dostavi utekočinjen naftni plin propan ali pa mešanico butana in propana. Minimalna količina pri dostavi plina v plinohram je 500 litrov. Pri naročilih več kot 1000 litrov vam podjetje nudi tudi brezplačen tehnično vzdrževanje vaše plinske inštalacije.

Vaša dostava plina je urejena najkasneje v treh delovnih dneh. Podjetje ima svoje poslovne prostore na Kozini ter Trzinu. Od tu se, odvisno od vaše lokacije plin tudi dostavi direktno v vaš dom.