Električna dvižna miza za računalnik

Dvižna miza na električni motor je v svetu igranja video iger in “content creatinga” postala zelo popularna. Miza za dviganje – več informacij lahko dobite na raznih portalih, ki vam ponujajo različne vrste dvižnih miz za različne namene uporabe.

Dvizna-miza

Električna dvižna miza je lahko izdelana iz različnih mer, materialov barv med naštetimi parametri pa lahko izbirate tudi med različnimi motorji, ki nudijo različne funkcije uporabe. Električna dvižna miza je primerna za vse uporabnike, ki si želijo lastiti malo drugačno in bolj moderno ter napredno mizo za vsakdanjo uporabi. Dvižna miza pa se ne uporablja samo za pisarniško uporabo vendar se njen namen le razlikuje od odločitve vsakega posameznika. Električna miza ima na voljo tudi funkcijo razširjevanja mize, tako, da si lahko vsak uporabnik namesti mizo tako, kot bi si jo želel ali pa mu površino omejuje prostor in višina.

Dvigajoča se miza vam omogoča tudi delo stoje saj si lahko z električnim motorjem to privoščite ter pametno uporabite. Takšno mizo lahko uporabljate tudi za dela v delavnicah kjer so potrebne raznovrstne višine in načini dela saj vam miza nudi obremenitve do 100kg. Visokokakovostno jeklo pa poskrbi za stabilnost mize in nosilnih nog, za popolno in nemoteno delo pa poskrbita tudi do dva elektro motorja, ki delujeta brezhibno in tiho. Elektromotor pa lahko nadomestimo z nakupom ročne dvižne mize, ki vam omogoča nastavljanj višine z pomočjo ročice, ki jo vrtite v smeri urinega kazalca s tem pa se višina mize povečuje ali v nasprotnem primeru znižuje. Dvižna miza cena  se razlikuje glede na material m velikost ter vrsto motorja, ki je pred nameščen v mizo in se giblje okoli 300 pa vse do 1000 EUR. Privlačna krmilna ploskev vam nudi digitalni zaslon , ki vam pove višino mize na kateri se nahaja v trenutnem položaj, dve tipki za hitrost motorja in dve tipki za spust in dvig mize.