Gaming tipkovnice so super, ker so osvetljene in vodoodporne

Gaming tipkovnice so sodobne tipkovnice, ki so primerne ne samo za igrice ampak tudi za pisce besedil in pisarne, ker imajo nekatere super lastnost, to je osvetljena tipkovnica in lahko delate v temi ali poltemi, pa boste videli vse tipke, kar si ogledate lahko na tehnoplus.si. Posebnosti gaming tipkovnice so še te, da je zaščitena pred politjem torej pred tekočino in je bolj robustna od navadnih pisarniških tipkovnic ter ima visoke tipke. Ta tipkovnica je izjemno odzivna, saj mora biti zaradi igric, na katere se mora vsaka tipka bliskovito odzvati, drugače lahko igralec igro tudi izgubi.

gaming tipkovnice

Gaming tipkovnice so različnih vrst, nekatere so osvetljene, druge pa niso, uporabljajo pa led osvetljavo lahko v več barvah. preizkušeno je najboljša vijolična barva, ki ne moti oči. Obstajajo tudi zelene, ki pa jih še nismo preizkusili je pa zanimiva opcija. Rdeča in modra svetloba pa sta kar precej moteči.

Gaming tipkovnice so velike tipkovnice, z jasnimi tipkami in z osrednjim delom, kjer so posebej tipke za premikanje, na desni strani pa je ločen numerični del tipkovnice, ki je izjemno uporaben ne samo za igrice ampak tudi za računovodstvo ni pisarno. Tipke so kar glasne, tako kot so klasične pisarniške tipkovnice.

Komu so te tipkovnice namenjene? Največ seveda igračarjem, lahko pa jih uporablja vsak, ki ima večje in težje prste pa mu ustreza groba in robustna tipkovnica, ki ni tako občutljiva. Seveda v pisarnah marsikdo ima zraven dela čaj ali kako drugo pijačo in se lahko polije po tipkovnici, klasične tipkovnice so običajno zaradi tega za v smeti,  gaming tipkovnice pa so največkrat odporne na razlitje tekočin. Zoprn je edino kakšen sladek sok, ker se potem tipke grozno lepijo no v tem primeru pa jo stuširajte pod vodo, dobro osušite, kar en teden pustite da se suši in spet ne bo delala kot prej. Torej jo lahko uporabite vsi, ki so vam take tipkovnice všeč.