Rešitve za industrijsko sesanje

Delo v industriji zna biti precej umazano, nemalokrat se kot stranski produkt določenih industrijskih panog pojavljajo zdravju škodljive snovi. Kako se jih znebiti? Odgovor na to vprašanje dobro poznajo pri podjetju SAS Trade, ki na svoji spletni strani www.sastrade.si ponujajo rešitev za nastali problem – različne industrijske sesalnike, ki svoje delo odstranjevanja  nečistoč, tudi škodljivih, odlično opravljajo.

Kakšen mora biti dober industrijski sesalnik

Industrijske sesalnike na splošno odlikuje velika zmogljivost, saj so namenjeni čiščenju industrijskih odpadkov, ki so veliko bolj trdovratni, v večjih količinah, velikokrat pa gre lahko celo za nevarne snovi, katerih čiščenje mora biti še posebej natančno. Poznamo industrijske sesalnike, primerne za uporabo v različne namene – ‘klasična’ različica industrijskih sesalnikov, namenjenih čiščenju talnih površin in trdovratnejše umazanije (cement, ometni prah, pepel, ostanki v proizvodnji hrane in tobaka). V drugo skupino industrijskih sesalnikov pa sodijo sesalci, ki so posebej namenjeni čiščenju nevarnih snovi – uporabljamo jih v farmaciji, za sesanje azbesta, vnetljivega in nevarnega prahu ter vnetljivih in jedkih tekočin.

Podjetje SAS Trade vam ponuja industrijske sesalnike dveh svetovno vodilnih proizvajalcev – Delfin in Krahnen.

  • Industrijski sesalniki Delfin: gre za vrhunskega italijanskega proizvajalca industrijskih sesalnikov, namenjenih široki splošni uporabi v industriji. Vsi njihovi proizvodi so certificirani in izdelani skladno s certifikatom ISO 9001. Ker so izdelani iz prašno barvanega jekla ali nerjavečega jekla, imajo dolgo življenjsko dobo. Izdelujejo tudi  industrijske sesalnike za specialna področja in potencialno nevarna okolja.
  • Industrijski sesalniki Krahnen: to nemško družinsko podjetje izdeluje zelo zmogljive sesalnike za najzahtevnejše aplikacije. So vodilni specialisti na področju čistilne tehnologije na potencialno eksplozivnih območjih. Izpod njihovih rok prihajajo vrhunski industrijski sesalniki, za katere se zahteva najvišjo varnost in kakovost. Ponašajo se z zavidljivo zbirko industrijskih sesalnikov, ki se uporabljajo vse od kemične in farmacevtske industrije do živilske, petrokemične in eksplozivne industrije.

Če se tudi vi v svoji panogi srečujete z industrijskimi nečistočami, potem je SAS Trade pravi naslov za vas. Pomagali vam bodo pri izbiri najprimernejšega sesalnika, ki bo vašo proizvodnjo ohranil čisto in varno pred škodljivimi delci in snovmi.