Kaj je abdominoplastika?

No kaj je bistvu abdominoplastika? Če imamo kakšno odvečno kožo, visečo kožo na trebuhu, nakopičene maščobe, strije, izgubo tonusa trebušne stene, ohlapne trebušne mišice ali pa ploski trebuh, vam bo abdominoplastika pomagala ustvariti napet ploski trebuh in vitkejšo ter čvrstejšo postavo. Bistvu je torej abdominoplastika neka vrsta lepotne operacije. Vse o tej operaciji si lahko preberete na spletni strani N-suvorov .

abdominoplastika

Veliko ljudi je ki si niso všeč sami sebi in jim primanjkuje veliko samozavesti. Večina teh težav pride zaradi nerealnih oglasov na televiziji, telefonih, reklamah in tako naprej. Lepotne industrije so se šele zdaj začele zavedati kaj delajo narobe, in da standardi, ki jih predstavljajo oni dejansko niso realni in lahko škodujejo tistim ki želijo priti do tega. Lepotne industrije so zato začele vključevati v reklame vse tipe oblike telesa in prikazujejo, da je vsako telo po svoje lepo. Vendar vsak vidi na sebi kakšno napako in se zato odloči na lepotno operacijo ali pa abdominoplastiko.

kako pa vemo če smo pravi za abdominolastiko? Preden se odločimo za abdominoplastiko se posvetujemo z svojim osebnim zdravnikom in izobraženim plastičnim kirurgom, ki intimno razume žensko mnenje o njeni samopodobi , samozavesti in potem tudi zagotovi rezultate, ki si jih želimo. Plastični kirurg pred abdominoplastiko preživi nekaj časa z nami da nas spozna in preuči razloge zakaj smo se odločili za tak poseg in pregleda naš trebuh, če smo pravi kandidat. Seveda nam razloži vse kako bo izgledalo, kaj naj pričakujemo in, če se lahko naredi tudi kaj nezaželenega ter kaj narediti v taki situaciji. Če torej menite, da bi vas osrečila lepotna operacija kot je to potem se prijavite še k Dobrim kirurgom ki jim zaupate. Eden od zelo dobrih Estetskih kirurgov je N- suvorov estetska kirurgija katerim lahko zaupate vse in vam bodo odgovorili na vsa vprašanja ki jih imate glede abdominolastike.