Križant podjetje poskrbi za odkup kablov

Prav vsak izmed nas se je zagotovo že znašel v dilemi, kam z odpadnimi kabli, bakrom, kovinami ter drugimi surovinami. Pri nas nudimo rešitem, saj odkupujemo odpadne kovine – Krizant d.o.o. je podjetje, ki mu lahko zaupate pri odkupu najrazličnejših materialov. Zagotovljena je pravična cena, odličen odnos ter zaupanja vredno sodelovanje. Ker je vsak naš uporabnik naš poslovni partner.

Krizant podjetje je podjetje iz Domžal, ki poskrbi za odkup različnih surovin

Podjetje Krizant d.o.o. je podjetje iz Domžal, ki lahko poskrbi za odkup bakra in kovin, različnih surovin, internetnih kablov (optičnih in navadnih) ter drugih vrst kablov, kamor sodijo tako alu kabli, bakreni kable, napajalni kable ter drugi. Podjetje torej odkupuje produkte, ki jih sami ne potrebujete več, hkrati pa verjetno nimate prave ideje, kaj z njimi početi. V zbirnem centru so za vas na voljo skoraj vsak dan, z izjemo nedelje, med 8:00 ter 17:00, po telefonu do 21:00. Lahko pa se predhodno najavite ter materiale pripeljete tudi v nedeljo. Se vam lahko sploh bolj prilagodijo?

kovine

Odkupujemo odpadne kovine

Izdelki, ki vključuejo kovine so del našega življenja. Nenehno usmerjanje k trajnostni naravnanosti, ponovni uporabi ter reciklaži, pa nas na skoraj vseh korakih življenja, spodbuja k razmisleku, kaj lahko z odsluženimi proizvodi počnemo. Kovine običajno pridobivamo iz rud. Pri tem je potrebno opozoriti na težke razmere v katerih delajo rudarji, ki so ob tem izpostavljeni nevarnostim. Hkrati rudarstvo močno vpliva tudi na zdravje našega okolja in narave. Pri tem je zanimivo, da lahko večino kovin (odvisno od njihove čistosti) reciklirati in uporabiti za nove izdelke. To postaja ključno predvsem v zadnjem času, ko se krize na različnih področjih kažejo tudi v pomanjkanju surovin. Enega od pomembnih korakov na poti rešitve lahko zagotovite tudi vi – poskrbite, da kovine v vaših odsluženih produktih postanejo del nove zgodbe. Še boljše pri tem pa je, da boste za svoje dejanje tudi nagrajeni – finančno.

Odkup kovin se opravlja po okvirnem vnaprej znanem ceniku. Pokličite podjetje Krizant ter preverite, kakšne so trenutne odkupne cene (te se namreč v zadnjem obdobju hitro spreminjajo in nekoliko rastejo kot odziv na svetovno pomanjkanje surovin). Naj vaši odpadki dobijo novo življenje.