Lesena okna so primerna za vsak dom

Če ravno obnavljate dom, ali razmišljate o tem, ali pa ste ravno v postopku gradnje novega, potem zagotovo potrebujete tudi nova okna. Lesena okna podjetja Gašper okna in vrata so več kot odlična izbira za popestritev in izboljšanje izgleda vašega novega doma. Govorimo namreč o ponudbi, ki zajema varčna lesena okna. Gre namreč za okna, ki so prijazna za vašo denarnico, saj z njimi ne boste imeli veliko stroškov. So enostavna za vzdrževanja in cenovno zelo ugodna. Če pa želite, da ostanejo lepa in dolgotrajna, jim lahko podaljšate življenjsko dobo tako, da jih redno negujete in vzdržujete.

Lesena okna so izdelana iz kakovostnega lesa. S pravim izborom pa si lahko zagotovite da so lesena okna tudi toplotni in zvočni izolator. To lahko dosežemo tako, da izberemo kombinacijo stekla in lesenega ogrodja. Lesena okna lahko pripomorejo k boljšemu izgledu bivalnega prostora, ravno tako, pa poskrbijo za prihranek pri energiji. Lesena okna nam pričarajo občutek domačnosti, saj ustvarjajo toplino, varnost in domačnost.

Pri podjetju Gašper lahko izbirate med široko ponudbo lesenih materialov za lesena okna. Izberete lahko med smrekovim lesom, macesnom, hrastom ter lesom različnih eksotičnih vrst. Poleg široke palete izbire lesa pa vam uresničijo vse želje, tako, da je lahko vaš izdelek narejen po čisto vaših merah. Že po naravi, je njihova proizvodnja usmerjena k unikatnosti, ter izdelavi izdelkov po meri. Velikokrat smo tudi pred izbiro med kombinacijami različnih materialov. Največkrat sta to kombinacija lesa ter alu. Lesena okna so narejena tako, da so želje naročnika vedno na prvem mestu, zato tako barvo, material kot obliko vsak naročnik izbere sam. Lesena okna so primerna za vse vrste bivalnih prostorov, prilagodijo se vsakemu posameznemu stilu hiše tako modernemu izgledu, kot starinskemu oziroma vintage, ravno tako pa so primerna za vse vremenske razmere.

Lesena okna, ki jih ponuja podjetje Gašper so okolju prijazna, zaščitena z ekološkimi premazi ter primerna za vse standarde.