Ortodont Ljubljana in lepši nasmeh

Ko otrokom izpadejo mlečni zobje in jih nadomestijo stalni, lahko vidimo kakšen nasmeh bo krasil otrokova usta. Še preden zrastejo vsi stalni zobje lahko vidimo kakšno bo stanje in lahko našega otroka še pravočasno peljemo k ortodont Ljubljana, da bo nasmeh kot pri zvezdnikih. Ortodont Ljubljana poskrbi da bodo vsi zobje poravnani tako kot morajo biti. Včasih se ne gre le za lep nasmeh, včasih so zobje tako zarasli da je poravnava nujna zaradi zdravja in lažjega žvečenja hrane. Največja težava je po navadi ta da ima otrok zamaknjeno čeljust ali naprej ali nazaj, včasih tudi vstran. Zato je nujen obisk ortodont Ljubljana, da se o težavah pogovorite in najdete rešitev.

ortodont Ljubljana

Ortodont Ljubljana bo poskrbel za vaše težave. Vsakemu otroku je sicer zoprno ko jim ortodont Ljubljana pove, da bo rabil zobni aparat. Saj si predstavljate kajne, otrok v puberteti ko si želi izgledati kar se da dobro, potem pa mora nositi zobni aparat, ki sploh ne izgleda privlačno. Vendar je to nuja, če želite nekoč imeti lepe zobe. Pri zobnem aparatu pa je potrebna tudi posebna higiena zob, še posebaj če nosimo fiksni zobni aparat. Ortodont Ljubljana vas vseh tehnik čiščenja zob nauči in tudi redno spremlja kakšno je stanje zob ali so dobro očiščeni, da se ne nalaga zobni kamen in tako dalje.

Medtem ko pri snemljivem zobnem aparatu ne bo toliko težav, kot to da boste morali vedno aparat sneti ko boste želeli kaj prigrizniti in po končani jedi aparat ponovno namestiti v usta. Ortodont Ljubljana spodbuja čiščenje zob po jedi preden se aparat ponovno vstavi v usta. Pravzaprav ko strnemo misli je morda bolje da imamo fiksni aparat, kot pa snemljivi ker moramo vedno razmišljati o tem kdaj si ga bomo sneli in kdaj si ga bomo lahko nazaj vstavili. Ortodont Ljubljana vas bo o vsem poučil in vas vodil skozi celotni proces do lepega nasmeha.