Pametna hiša je zagotovo prava odločitev

Pametna hiša je hiša prihodnosti, saj namesto vas poskrbi za praktično vse in tako se vi izognete nepotrebnemu stresu, ko se na pol poti do počitniške destinacije spomnite, da ste pozabili ugasniti luči po celi hiši. Obiščite spletno stran https://www.emundia.si/dom/pametna-hisa, kjer so vam na voljo vse najnovejše iznajdbe na področju pametnih hiš in si čim hitreje opremite svojo hišo s pametnimi pripomočki.

Pametna hiša (nekateri ji rečejo tudi inteligentna hiša), je hiša s pametnimi pripomočki, ki namesto vas prevzamejo nadzor nad upravljanjem hiše – nadzorujejo praktično vse, od razsvetljave, ogrevanja, avdio-video sistemov, telekomunikacij, zalivanja zelenic in še in še. Pametnih sistemov je res ogromno, vi pa si lahko po želji izberete, katerega od pripomočkov boste imeli oz. ne.

Eden izmed pametnih pripomočkov je pametni radiatorski ventil, ki vam lahko zniža stroške ogrevanja do kar 37 %. Pametni radiatorski ventil se prilagodi vašemu ritmu ter tako neprestano in popolnoma samodejno nastavlja optimalno sobno temperaturo. Na voljo vam je tudi pametna vtičnica, ki vam omogoča, da preko aplikacije upravljate naprave, ki so povezane z vtičnico in to kjerkoli in kadarkoli. Senzor temperature vlažnosti vam podaja realne podatke o temperaturi in vlažnosti v vašem domu tudi, ko ste na drugem koncu sveta, nastavite pa lahko tudi inteligentno sceno za vklop ali izklop naprav povezanih z wi-fi, ali pa si nastavite alarm za primere, ko imate v hiši prenizko ali previsoko temperaturo oziroma vlažnost.

Naprava, imenovana trener za vaš dom nadzoruje kvaliteto zraka v vašem domu. Slab zrak vam lahko povzroči kar veliko nevšečnosti, od konstantnih glavobolov, otežene koncentracije in spanje otrok, pospeši oz. poveča pa tudi astmatične težave. Trener za vaš dom vas opozori na nepravilnosti in vam tudi svetuje, kako jih odpraviti. Kadarkoli in od kjerkoli lahko preko telefona pogledate stanje v vaši hiši ter ga v trenutku popravite. Tu so našteti le nekateri pametni pripomočki, na voljo pa vam jih je še veliko več.

Pametna hiša vam resnično olajša življenje in poskrbi za to, da se izognete nepotrebnemu stresu.