Najboljši parketi za vaš dom

Les se odlično poda v vse prostore naj bo starinski ali moderen, zato so najboljši parketi katere izdelujejo v podjetju Alpod. To lesno talno oblogo obožujejo vsi ter vašemu domu doda občutek narave, saj je izdelana iz pravega lesa.

Tehnologija za izdelavo parketa je zelo napredovala tako je danes na voljo mnogo različnih barv, površinskih obdelav in gradacij. Priljubljenih je več različnih vrst lesa za material praketa, ker pa je hrast najbolj uporabljen vam podjetje Floor Experts nudi več kot 250 različnih kombinacij dimenzij, odtenkov, gradacij in površinskih stroktur.parketi

Ker so parketi narejeni iz pravega lesa so vedno bili priljubljeni v vsakem domu, čeprav je prišlo do veliko drugih izbir je parket dandanes še vedno najbolj iskan in pruljubljen med ljudmi.

Parketi so anjbolj priljubljeni tudi zaradi svoje uporabe, saj so lahko položeni v vseh bivalnih prostorih, zaradi svoje odpornosti na vodo jijh lahko najdemo tudi v kopalnicah. Ker pa so zelo vzdržljivi jih lahko najdemo tudi v javnih prostorih, saj lahko zdržijo več let, če so pravilno vzdrževani. Parket je tudi odlična izbira za tistke, ki si želijo toplovodno talno gretje v svojem, prostoru, te pa imenujemo dvoslojni parketi.

V Sloveniji največ najdemo klasičnih parketov, čeprav je postopek polaganja veliko težji, jih je možno skozi več generacij obnavljati in tako ohranjamo njihovo lepoto. Druga vrsta se pa imenuje gotovi parketi, ki vidijo vedno več uporabe, čeprav so dražji, so veliko bolj priročni za polaganje in vzdrževanje. Podjetje Floor Experts vam zatao ponuja 400 različnih gotovih parketov, tako boste lahko preprosto našli pravo barvo ali vzorec za vaš prostor.

Pri nakupu parketa je potrebno dobro premisliti, saj je velika investicija, katere ne moramo ponavljati vsako leto, zato vam to podjetje nudi odlično izbiro kvalitetnih parketov, ki vam bodo služili več let z minimalnim vzdrževanjem.

Ker je težko vse poznati sam se lahko pozanimate s strokovnjaki, kateri vam bodo svetovali o izbiri lesa ter vam povedali prednosti in slabosti za različne vrste lesa.