Plišaste igrače za vaše malčke

Plišaste igrače – Mali vragci  vam ponujajo široko izbiro najrazličnejših plišastih igrač po ugodnih cenah. Na voljo so vam igrače različnih proizvajalcev in blagovnih znamk, kar vam omogoča da pobrskate po široki ponudbi in poiščete najustreznejšo igračo za svojega malčka ali pa tiste, ki veste, da bi se taksnega darila razveselili, saj so zelo prikupne. plisaste igrace

V ponudbi so plišaste igrače iz različnih Disney-jevih risank, Tačk na patrulji, Yoo Hoo, Medo Jaka maskote policista, raznovrstni plišasti dinozavri, kužki, mačke, zajčki, samorogi, hobotnice, flamingi, lisičke, majhne in velike plišaste punčke, plišasti mrožek, ki z melodijo pomirja vašega dojenčka, interaktivni mucek… DJ plesoči mucek, ki je primeren za otroke od 18. meseca starosti dalje. Mucek pleše na mestu v načinu “stop” in hodi in pleše v načinu “go”. Načine spreminja na dnu igrače. Ima vgrajen mikrofon, poje, snema kar govorimo in ponavlja za nami na zabaven način. Ima možnost, da mucek vašega otroka nauči plesati, tako da mu kaže gibe, otrok pa ponavlja za njim. Mucek pomaga otrokom trenirati občutek za ritem in ga nauči prvih plesnih korakov. Igračke za najmlajše znamke Baby Hug, Effiki Tulis Dou Dou in Szumi so mehke in mirujoče ter se jih pripne za otrokov voziček, saj jo lahko tako dojenček med sprehodom opazuje. Plišaste igrače mai vragec pa so primerna izbira tudi za darila. Ogromen Plišast medvedek, ki ima možnost snemanja v srčku je odlično darilo za vašo ljubljeno osebo. Tako lahko posnamete zvočni posnetek, ki ga želite sporočiti svoji ljubljeni osebi. Medvedek je iz mehkega pliša prijeten na otip, velik 160 cm in je prav nalašč namenjen za crklanje.

Če ste bili ljubitelji risanke Yoo Hoo na naši strani najdete vse junake; Pammee, Kapitan, Chewoo, Lemmee, Sloth, Skipiee, Lora Roodee in drugi. Na voljo so v različnih velikostih in sicer 15 cm, 20 cm in 30 cm.