Posteljice za dojenčke

Posteljice za dojenčke so idealne za ohranjanje tesnejšega stika z novorojenčkom. Pri nas si lahko izposodite obposteljne posteljice in ostalo otroško opremo. Več o naši ponudbi preberite tukaj: https://www.baby-nega.si/izposoja-otroske-opreme/posteljice-za-dojencke.

posteljice-za-dojencke

Ko otrok spi ob materi, se med njima vzpostavi posebna vez. Obposteljne posteljice za dojenčke bodo poskrbele, da bo dojenček imel občutek varnosti, obenem pa se bo med njim in mamico vzpostavil dolgotrajnejši in pristnejši stik. Znanstveno dokazano je, da je ta stik še kako pomemben za otrokov razvoj, pozitivno pa vpliva tudi na dojenje, saj se med dojenčkom in mamo vzpostavi trdnejša povezanost. V tej posebni posteljici bo tako novorojenček mirno spal, saj bo nenehno čutil mamino bližino in se ne bo zbujal. Tako pa bo mirnejša tudi mamica.

Zavedamo se, da je nova otroška oprema zelo draga, še posebej nove posteljice za dojenčke, ki jih otrok običajno preraste že pri šestih mesecih starosti. Izposoja posteljice za dojenčke je zato zelo premišljena in ekonomična odločitev.

Posteljice za dojenčke so namenjene dojenčkom do starosti šestih mesecev oziroma do največ 9 kg teže. Ko je posteljica fiksirana na starševsko posteljo, mora biti nanjo obvezno pritrjena z varnostnimi pasovi. Vedno preverite, če so pasovi pravilno nameščeni in ustrezno zategnjeni. Med tako nameščeno posteljico in starševsko posteljo ne sme biti praznega prostora.

Sestavljanje in razstavljanje posteljice za dojenčke je zelo preprosto. Možno pa jo je pritrditi na različne tipe starševskih postelj, saj ima nameščene zložljive in fleksibilne nogice. Posteljica je prenosna, zato jo lahko zelo enostavno prenašate oziroma premikate iz prostora v prostor zahvaljujoč vgrajenim kolescem z zavorami. Možne so različne nastavitve višine.

Poleg izposoje vam nudimo tudi enostavno montažo in različne možnosti nastavitev posteljice, saj jo lahko fiksirate na svojo posteljo, lahko pa jo uporabljate kot samostoječo. Nudimo vam hitro dostavo vaše posteljice za dojenčke in prevzem na domu, ki je vključen v ceno.