Si želite pridobiti novo izobrazbo? Potem izberite Sofizo!

Sofizo je izobraževalni center, ki ponuja številne srednješolske in višješolske programe – ti pa so odlična odskočna deska za novo poklicno pot. Če tudi vi razmišljate o koreniti karierni spremembi, potem preverite več informacij za vpis in se pridružite veliki ekipi zadovoljnih kandidatov. Glavna prednost, ki vam jo nudi Sofizo izobraževalni center, je namreč izjemna prilagodljivost izbranega izobraževalnega programa, fleksibilni plačilni pogoji in čas šolanja, ki si ga lahko prilagajate glede na ostale delovne potrebe in obveznosti. Ravno zaradi tega so njihovi programi tako priljubljeni med odraslimi in že zaposlenimi posamezniki. Prav omenjena skupina ima namreč v svojem vsakdanjem življenju številne obveznosti, ki bi jih zelo težko usklajevala s programom klasičnega šolanja.

Zakaj izbrati Sofizo?

Če ste že razmišljali v smeri pridobitve novega poklicnega naziva, potem ste se zagotovo spraševali tudi o ponudnikih, ki kandidatom ponujajo tovrstno šolanje. Ker je vaš čas veliko vreden, vam spodaj predstavljamo ključne prednosti, ki vam jih ponuja Sofizo in vam tako olajšamo končno izbiro:

  • napredni pristop študija: inovativen pristop k izobraževanju tesno prepleta v šolskih klopeh pridobljeno teorijo z bogatimi praktičnimi izkušnjami, pridobljenimi z delom. Na tak način se študentom bistveno olajša vstop na trg dela in pozitivno vpliva na njihovo poklicno pot.
  • sodobna tehnološka podpora: kandidatom je ves čas študija na voljo najnaprednejša tehnologija, ki omogoča interaktivno učenje na daljavo. S pomočjo dovršenih tehnoloških pripomočkov se za študente ustvarja sodelovalno okolje, kar dodatno spodbuja kooperacijo med njimi in pripomore k ustvarjanju prilagodljive in nadvse kakovostne študijske izkušnje.
  • mednarodna perspektiva: šolski program spodbuja medkulturno razumevanje ter igra ključno vlogo pri pridobivanju globalnih kompetenc. S pomočjo tovrstnih programov boste bistveno bolj konkurenčni na mednarodnem trgu dela.
  • skupaj za boljšo prihodnost: pridobivanje različnih znanj in veščin sledi hitro spreminjajočemu okolju in je prilagojeno novim izzivom sodobnega sveta in družbe. Ker je tudi poklicno okolje zelo dinamično, vam bo tovrstno znanje prišlo še kako prav.

sofizo 1

Čas je za novo poklicno pot

Odločitev za novo poklicno pot je v življenju posameznika zelo pomembna odločitev, zato naj bo premišljeno zastavljena. Izjemnega pomena pa je tudi odločitev za ponudnika šolanja – prav od tega je odvisno, kako uspešno boste zaključili program in se s pridobljenim znanjem podali novim izzivom naproti.