Ste že slišali za pelleve?

Pelleve je nekirurški lifting, za katereg se odločajo predvsem tisti, ki želijo imeti napeto in sijočo kožo na obrazu, vratu in dekolteju. Pelleve je nežna metoda, ki poskrbi, da so rezultati vidni že čez en mesec.

pelleve

Neinvazivna metoda, ki je tudi neboleča, je popularna predvsem zato, ker je zelo nežna, učinkovita, hkrati pa so tudi vidni rezultati zelo hitri. Pelleve je primerna metoda glajenaj gubic za vse tipe kože, tako za ženske, kot za moške. največkrat se uporablja za glajenje gud, povrnitev elastičnosti kože in nasplošno izboljšanju stanju kože. Preden pa se odločite za pelleve, poseg, s katerim želite izboljšati izgled vaše kože, je prav, da se posvetujete s strokovnjakom, ki vam bo svetoval, kakšen poseg je najoblj primeren za vaš tip kože. Pelleve je metoda, ki temelji na segrevanju podkožnega tkiva. Ta zaradi toplote začne proizvajati kolagen, hkrati pa se odplavlja odvečna medcelična tekočina, katera se izloči preko limfe. Ko se koža ohladi, se ji povrne napetost, postane pa tudi lepo gladka. poseg je popolnoma neboleč, brez stranskih učinkov, zato se lahko takoj vrnete k vsakdanjim opravilom. V redkh primerih se lahko pojavi rahla rdečica, ki pa izgine v enem dnevu.

Pelleve je neinvazivna metoda za glajenje gub na obrazu, ker pa je zelo nežna, se jo lahko uporablja tdui na občutljivih delih telesa, kot je na primer predel okrog oči. Poseg je primere za ženske in za moške, učinki, ki so vidni že po enem mesecu, pa trajajo do nekaj let. Za še boljši učinek, pa se svetuje, da se poleg metode pelleve, uporabi tudi druge metode za pomlajevnaje kože, kot je na primer botulin.

Če želite svoji koži povrniti sijaj in napetost, hkrati pa odpraviti njene nepravilnosti, potem ne odlašajte z nekirurškim posegom, ki se imenuje pelleve, ki je neboleč, nežen in popolnoma brez stranskih učinkov.