Katera strešna klima za kamp prikolico je najbolj učinkovita in varčna

Strešna klima za kamp prikolico Caravan Cooling je majhna, varčna in učinkovita ter ima več funkcij. Zato se vam jo splača nabaviti, saj ohladi prikolico ali avtodom tudi, če sta dolga do 7 metrov. Ta strešna klima za kamp prikolico je izdelana lepo in je nameščena na stropu, tako je neopazna, razen, če prižgete LED luči, ker je hkrati tudi svetilka, ki lahko spremeni barvo svetlobe. Tako boste pričarali v vozilu krasno vzdušje in čaroben svet. Klima ohladi prostor diskretno, brez pihanja, saj pošilja mrzel zrak ob stropu in stenah tako, da ohladitve ne boste niti opazili.

strešna klima za kamp prikolico

Strešna klima za kamp prikolico ima priročen daljinski upravljalnik, da lahko regulirate pihanje in temperaturo, ter jo vklopite ali izklopite. Njena super lastnost je to, da porabi malo energije in ne bo porabljala vozilu elektrike, zato se akumulator ne bo spraznil oziroma ne boste porabili veliko priklopljene elektrike. To ji omogoča najbolj sodobna tehnologija, zaradi katere je ta strešna klima za kamp prikolico tanka in majhna ter neopazna pod stropom.

Vendar pozor, ne nameščajte jo sami, daj nima smisla, ker je namestitev že všteta v ceno in vam jo bo mojster namestil hitro ter varno. Da ne boste imeli težav z njo ali z električnim udarom. Ta strešna klima za kamp prikolico ima še drugi del na strehi, ki je tudi majhen in oblikovan aerodinamično zato ne ovira avtomobila pri vožnji in ga ne zavira. Hkrati je tako majhen, da lahko na streho namestite tudi še kaj drugega, prtljažnik ali sončni panel in morebiti anteno.

Klima vam bo povzročila v vašem drugem domu na počitnicah, da boste imeli zmerne temperature in super pogoje za bivanje v naravi, na cesti in avtokampu. V prikolici imate polno svobodo in lahko upoštevate lasten bioritem, zato vas nihče ne bo motil ali obremenjeval. Zaslužite si to in vaša družina tudi, zato si še pravočasno nabavite klimo za super ozračje in popolne bivalne pogoje na odmoru. To si res zaslužite in šele takrat boste videli, da je bila investicija vanjo res super odločitev, ena boljših poleg tega, da ste nabavili počitniško prikolico. Velikokrat vam bo povrnila vložek z dobrim počutjem.