Katera stretch folija je za vaše potrebe primerna

Stretch folija je raztegljiva folija, ki je lahko prozorna ali pa ne in se uporablja v pisarnah, gospodinjstvih ter podjetjih za zavijanje predmetov. Vendar je lahko nakup stretch folije lahko stroškovni zahteven, če se ne kupuje prave folije za vaše delovanje in način pakiranja. Nekateri namreč kupujejo preveč debelo ni več slojno folijo in zanjo odštejejo peveč denarja. Sodobna
stretch folija iz nano materiala je lahko tudi veliko tanjša ter narejena iz manj plasti pa vendar enako ali bolj močna in tudi cenejša, česar pa marsikdo še en ve. Zato se posvetujete s prodajalcem, kaj bi bilo za vaš primer najboljše in morda najdete bistveno bolj ugodne rešitve.

stretch folija

Stretch folija je lahko za ročno zavijanje ali za strojno zavijanje. Slednja je največkrat daljša in imajo tudi daljše navitje na tulcu, ker se lahko hitreje porabi. Z njo se zavijajo lahko palete in škatle ter drugi predmeti, ki se ne smejo poškodovati ali se razsuti med prevažanjem drugam. s folijo se zaščitijo tudi pred prahom, vodom umazanijo, UV sevanjem ter drgnjenjem.

Klasična stretch folija je izdelana v več velikostih, ki so standardne in so takoj na voljo. V primeru, da bi želeli imeti drugačne dimenzije folij, se naredijo samo za vas in se izdelujejo izključno po naročilu, zato morate za to poskrbeli vnaprej, da jih naredijo še pravočasno.

Za domačo in pisarniško uporabo za zavijanje manjših predmetov je super mini stretch folija, ki je največkrat na priročnem nosilcu za zavijanje, ki varuje roke pred poškodbami in odrgninami med zavijanjem. Tako boste tudi hitrejši. Zavijate lahko sendviče, škatle, pakete, pohištvo, oblačila in še marsikaj drugega.

Folije so lahko prozorne ter v več barvah. Lahko pa so neprosojne, da se skozi njih ne vidi. Barvne folije največkrat uporabljajo v skladiščih zato, da ločijo različna pakiranja na paletah med seboj že od daleč. Vse folije pa je možino potiskati z vašim logotipom.