Vlečne kljuke

Ste kupovali pohištvo ali mogoče belo tehniko in niste mogli naložit v avto. Nekaj si lahko preberete tudi tukaj nadlani.si/avto-moto/vlecne-kljuke/. Iskali ste prevoz oziroma nekoga, ki lahko priklopi prikolico. Ali pa ste že razmišljali o nakupu avto prikolice za dopust. Imate pa težavo, da nimate vlečne kljuke. Samo vlečna kljuka je najmanjša težava, saj jo lahko kupite in vam jo strokovnjaki na montirajo na vaše vozil.

vlečne kljuke

Vsak je že prišel v dilemo, da bi vsaj enkrat mu prav prišla vlečna kljuka. Ko se boste enkrat odločili za nakup vlečne kljuke, vam ne bo žal, vedno vam bo prišla prav, pa čeprav nimate doma nobene prikolice. Saj si danes lahko prikolico že izposodimo, da ne rabimo svoje. Mogoče si boste zamislili, kot sem že omenila prikolico za počitnice. Boste videli, kako bodo počitnice drugačne, uživali boste v kampu, ter spali v prikolici. Mogoče si kupite nosilce za kolesa, ki se na montira na vlečno kljuko, da boste lahko uživali s kolesi na počitnicah. Na vsakem koraku vam pride prav vlečna kljuka, ko jo enkrat imate vidite da je nekaj vredna.

Vlečne kljuke si lahko omislite  fiksne, snemljive ali skrito vlečno kljuko. Vseeno je za katero se boste odločili, samo gledajte da so zaščitene proti rjavenju. Takšne vlečne kljuke vam dolgo zdržijo, ne boste je rabili čez čas menjavat. Saj imajo dolgo življenjsko dobo, tako da boste z njo uživali ter prevažali različne stvari lahko dolgo.

Ne gre pa se tukaj samo za nakup, ko jo enkrat imate na avtu jo morate vpisat v homologizacijski karton, kar ima vsak avto. Vse vlečne kljuke ter tudi nosilce za kolesa moramo vpisat v karton. Vpišejo vam lahko kar v centru, kjer vam bodo kljuko montirali ali pa to uredite kasneje sami. Vpis v homologizacijski karton vlečne kljuke vas pride le nekaj evrov.