Vrhunska woll posoda za kuhanje in pečenje na vseh kuhalnik površinah

Woll posoda spada med najkvalitetnejše posode, ker so se ji posvetili vseh detajlih. Podjetje Norbert Woll GmbH  je izumilo to posodo, ki je idealna za kuhanje hrane, za cvrtje, za pečenje brez oprijemanja na dno tudi, če ne uporabljate maščob. Zato z njo lahko ustvarjate veliko več in se prehranjujete dosti bolj zdravo ter kvalitetno. Več o woll posodi si preberite na tej povezavi https://www.woll-posoda.si/. Woll posoda vas bo izjemno presenetila glede kakovosti in uporabnosti na vseh kuhalnih površinah. Deluje na plinu, indukciji, navadnem štedilniku na drva, električnih in steklo keramičnih ploščah.

woll posoda

Prvovrstna woll posoda je namenjana prav vsem, posameznikom, študentom, družinam neglede na stil prehranjevanja, ali ste takšni, da bolj na hitro vse naredite ali pa gurman s prefinjenim okusom. Posoda je izdelana v več velikostih in višinah za vsakega se seveda najde prava posoda, ki mu ustreza. Je pa zelo trdna, zato je dolgo obstojna kljub temu, da je ves čas izpostavljena visokim temperaturam.

Kakovostna woll posoda za kuhanje in pečenje je izdelana z natančno tehnologijo. Preko večih slojev ima zaščitni sloj. Oblikovana je lepo in moderno, tako da še dobro izgleda. Ta posoda je narejena tako, kot so jo delali včasih rokodelci, le da je sedja izdelana z natančno sodobno tehnologijo s pomočjo robotike. Podjetje, ki izdelalo te kakovostne kuhinjske posode je družinsko z dolgoletno tradicijo in prodajo posode v preko 40 državah.

Vrhinska woll posoda je narejena iz več slojev, ki se drug na drugega dobro prilagodijo. Izdelujejo jo v Nemčiji s posebnimi roboti ter livarskimi tehnikami, ki preprečujejo, da bi bili v materialu mehurčki. Nato posodo brusijo in polirajo. Pri izjemno visokih temperaturah se doda še aluminij-titanov oksid. To pa zato, da je posoda odporna na odrgnine. Posebnost te posode je, da ima snemljiv ročaj. Ta ročaj je tako narejen, da je izjemno močan in poln tako da lahko tudi polno posodo nesete kamorkoli.