Spremenite svoje delovno okolje in dosezite višje cilje z Zavodom Akademija uspeha

Posebnost Zavoda Akademija uspeha group je, da postavljajo višje standarde na vseh področjih njihovega dela. Več o njihovi ponudbi si preberite na naslovu: akademijauspehagroup.si. Uporabljajo vodilno metodologijo, ki temelji na znanstvenem odkritju vesoljske agencije NASA. So eni vodilnih ponudnikov usposabljanj za poslovne veščine. Njihov cilj je spreminjati življenja, organizacije in svet. Pridružite se podjetjem, ki že uporabljajo PCM model. – Komunikacijski trening PCM Level 1 in Level 2 je premium orodje za uspešno komunikacijo, obvladovanje konfliktov in izboljšano sodelovanje. Model je certificiran in uporabljen s strani NASA, rezultati uporabe pa so izjemni.

Akademija uspeha

Prilagojeni programi za vaš uspeh

Z Akademijo vodenja PCM Leadership Academy odkrijte znanstveni način vodenja, ki ga uporabljajo priznana podjetja po svetu. Učijo oblike vodenja, ki zagotavljajo uspeh, pri čemer se osredotočajo na postavljanje pravih ciljev in spodbujanje ter pomoč zaposlenim. V prodajni akademiji PCM Sales Academy razkrivajo skrivnosti uspešne prodaje, ki jih je prvi uporabil Apple in jih zdaj uporabljajo uspešna podjetja Fortune 500. Poudarek je na ustvarjanju in ohranjanju odnosov. Izberite jih, ker ponujajo seminarje in izobraževanja z malo teorije in veliko prakse. Njihove 30-letne praktične izkušnje z ljudmi vnašajo v njihove seminarje in coachinge. So ekskluzivni distributer certificiran za Process Communication Model (NASA komunikacija) v Sloveniji. Udeleženci so navdušeni nad praktičnimi nasveti za poslovni in osebni uspeh, ki jih prejmejo. Redno spremljajo novosti in trende na njihovih strokovnih področjih, da ostajajo vedno v koraku s časom.

Njihovi programi so edinstveni, saj so nastali kot rezultat odziva na potrebe v slovenskih delovnih okoljih. Uporabljajo različne najučinkovitejše metode učenja in utrjevanja znanja. V njihovem delu je veliko pozitivne energije, drobna presenečenja in sproščeno vzdušje. V primeru izvedbe programa v vaši organizaciji, se pred samim dogodkom pogovorite in Akademija uspeha group popolnoma prilagodi program vašim potrebam. Njihov cilj je zagotoviti čim bolj optimalno izvedbo programa. Njihovi programi za podjetja so prilagodljivi glede na potrebe naročnika. Na podlagi ocene stanja vam lahko predlagajo načrt izobraževanja, ki bo resnično deloval v praksi.

Praktični programi za uspešno poslovanje

Ponudba vključuje trening komunikacijskih veščin, kjer bodo udeleženci ozavestili in izboljšali svoje komunikacijsko vedenje ter spremenili svoje razmišljanje in ravnanje. Prav tako se obravnava letne razvojne/ocenjevalne pogovore, ki so ena najučinkovitejših metod za ohranjanje zainteresiranosti, motiviranosti in predanosti zaposlenih in kulturo odličnosti zaposlenih, ki temelji na modelu “Employeeship” in pomeni ustvarjanje odličnih zaposlenih ter Akademijo vodenja, kjer se učite voditi v času sprememb, pri čemer se poudari pomembnost vloge vseh zaposlenih, ne le vodij. Izberite jih, ker verjamemo v praktičen pristop, ki dejansko deluje.

Trening komunikacijskih veščin je namenjen udeležencem, ki želijo izboljšati svoje komunikacijsko vedenje. Z usposabljanjem bodo ozavestili svoje prednosti, pomanjkljivosti in vzroke najpogostejših napak v komunikaciji. To bo vplivalo na spremembo njihovega razmišljanja in ravnanja v situacijah, ki zahtevajo obvladovanje različnih komunikacijskih spretnosti. Program treninga je sestavljen iz treh modulov, vsak modul pa obsega 6 andragoških ur. Nabor tematik se določi glede na želje in zmožnosti udeležencev. Poleg standardnih programov, so uspešno izvajali tudi prilagojene programe za specifične skupine, kot so zdravstvo, vzgoja in izobraževanje ter javna uprava. Njihovi trenerji so strokovnjaki na svojem področju in prilagodijo program glede na posebne potrebe in izzive teh skupin.

Učinkovite strategije za motivacijo in uspešno vodenje zaposlenih

Letni razgovori so eni izmed najučinkovitejših mehanizmov za ohranjanje zainteresiranosti, motiviranosti in predanosti zaposlenih v podjetju/organizaciji, kar potrjujejo strokovnjaki za kadrovanje. Priznani so tudi kot ključno orodje za obojestransko komunikacijo in vodenje. Vodje, ki se zavedajo pomena letnih razvojnih pogovorov za ciljno usmerjanje in razvoj svojih zaposlenih, morajo biti usposobljeni, da te pogovore izvajajo. Vodje morajo svoje zaposlene spodbuditi, da vidijo koristi letnega razvojnega pogovora za svoje delo, za izboljšanje odnosov v timu in za učinkovitejše vodenje. Dobri vodje morajo zato obvladovati vodenje sodelavcev, primerno hvaliti in grajati ter izvajati letni razvojni pogovor, ki pomaga pri motivaciji, nagrajevanju in vodenju zaposlenih.

Učinkovito vodenje, ki vključuje načrtovanje in preverjanje dogovorjenih ciljev, ima pozitiven vpliv na podjetje ali organizacijo, saj posameznike in ekipe bolj osredotoča in motivira. Voditelji, ki spodbujajo in podpirajo svoje sodelavce, prispevajo k večji učinkovitosti in uspehu celotne ekipe. Ko sodelavci razumejo in se identificirajo z zastavljenimi cilji podjetja ali organizacije, so bolj usmerjeni v doseganje rezultatov in lažje sodelujejo s svojimi voditelji v skupnem delovnem procesu. To ustvarja boljše delovno okolje ter olajša delo vodilnim pri dosegi želenih rezultatov. Program letnih razvojnih pogovorov traja 6 andragoških ur in vključuje uvod, priprave na izvedbo pogovora, samo izvedbo pogovora in zaključek. Prav tako je primeren za vse, ki bodo začeli izvajati letne razvojne/ocenjevalne pogovore, tiste, ki jih že izvajajo, in vse, ki želijo izboljšati svoje komunikacijske sposobnosti.

Udeleženci bodo pridobili sposobnost samostojnega in kakovostnega izvajanja ocenjevalnih razgovorov s sodelavci. Spoznali bodo pomembnost ocenjevalnih razgovorov kot močnega motivacijskega orodja za povečanje pripadnosti zaposlenih timu in podjetju/organizaciji, izboljšanje medsebojne komunikacije, večjo produktivnost posameznih sodelavcev in celotnega tima ter boljše načrtovanje in izvajanje razvoja kadrov.