Vodilni proizvajalec gozdarskih prikolic v Evropi

Podjetje Palms je postavilo visoke standarde v industriji gozdarskih prikolic že od leta 1992. Ponudba gozdarskih prikolic je na voljo ob kliku na povezavo. S svojo predanostjo kakovosti in zanesljivosti so postali sinonim za vrhunske gozdarske prikolice, ki so nepogrešljive v spravilu in prevozu lesa.

Neprekosljiva kakovost in zanesljivost

Gozdarske prikolice Palms odražajo več kot 25 let izkušenj in znanja v industriji. Nenehno izboljševanje in sledenje najvišjim standardom sta ključna dejavnika, ki zagotavljata, da Palmsove gozdarske prikolice ne samo izpolnjujejo pričakovanja, temveč jih presegajo. Njihova zavezanost kakovosti je temelj dolgotrajnega in zanesljivega delovanja.

Gozdarske prikolice

Družinska tradicija in vizija za prihodnost

Palms ostaja zvest svojim trdnim vrednotam in družinski tradiciji, kar se odraža v odnosu do strank. Njihova vizija za prihodnost jim omogoča, da ostajajo v ospredju gozdarske industrije, zagotavljajoč vrhunsko opremo in storitve, ki presegajo pričakovanja strank.

Načela kvalitete in zanesljivosti

Podjetje Palms se zavezuje k proizvodnji najboljše in najkakovostnejše opreme v gozdarski industriji. Njihova predanost inovacijam, ohranjanju visoke kakovosti ter dolgoročnemu sodelovanju s strankami so temeljna načela, ki jih vodi v uspeh.

Vsestranskost in učinkovitost v gozdarstvu

Gozdarske prikolice Palms so idealna rešitev za širok spekter gozdarskih nalog, saj združujejo kvaliteto, zmogljivost in zanesljivost. S svojo vsestranskostjo omogočajo optimalno opravljanje različnih del v gozdarstvu, kar strankam zagotavlja vzdržljivo in učinkovito orodje za delo.

Kompaktnost in nosilnost

Serija S prikolic podjetja Palms je zasnovana za uporabnike, ki potrebujejo zmogljivo in hkrati lahko prikolico. S svojo nosilnostjo med 6 in 10 tonami ter obliko, ki omogoča maksimalno izrabo prostora, predstavljajo te gozdarske prikolice odlično izbiro za različne gozdarske naloge. Enostavna kombinacija z dvigali različnih generacij dodatno povečuje njihovo vsestranskost.

Večja nosilnost in površina za zahtevnejša opravila

Gozdarska prikolica Palms iz serije D se odlikuje z večjo nakladalno površino in nosilnostjo, kar jo naredi idealno za prevoz večjih bremen ter opravljanje zahtevnejših nalog v gozdarstvu. S temi lastnostmi predstavlja zanesljivo orodje za različne potrebe v gozdarstvu.

Profesionalne prikolice za najzahtevnejše pogoje

Za delo v najtežjih pogojih so na voljo specializirane gozdarske prikolice, ki so opremljene s 4-kolesnim mehanskim pogonom (MDW) ali hidromehanskim pogonom (HMDW). Pomembno je omeniti, da prikolice s sistemom MDW 3.2 zahtevajo poseben menjalnik, zato so združljive le s traktorji, za katere so bile zasnovane.

Varnost, trajnost in učinkovitost

Oblikovna zasnova prikolic serije U zmanjšuje možnost zatikanja za drevesnimi štori in drugimi ovirami, medtem ko so hidravlične komponente zaščitene in hkrati dostopne za enostavno vzdrževanje. Varnostne rešetke so skladne z direktivami EU, kar zagotavlja varno delovno okolje. Poleg tega je poseben premaz na orodjih podaljšuje življenjsko dobo in ohranja visoko vrednost izdelka, kar je ključno za dolgoročno zadovoljstvo uporabnikov. Ohišje za obračanje prikolic je oblikovano in testirano s pomočjo računalniških simulacij, kar zagotavlja stabilno konstrukcijo in številne prednosti v primerjavi z varjenimi konstrukcijami.

Podjetje Palms se uveljavlja kot globalni proizvajalec vrhunskih gozdarskih prikolic in dvigal, ki postajajo nepogrešljiv pripomoček za raznovrstna dela v gozdarstvu in pri spravilu lesa. Izdelki podjetja so zasnovani v skladu z najvišjimi standardi kakovosti, izhajajo iz dolgoletnih izkušenj in znanja ter so narejeni iz vrhunskih materialov, ki zagotavljajo zanesljivo delovanje in dolgo življenjsko dobo.

Odlična zmogljivost in inovativne funkcije

Palms prikolice odlikuje visoka zmogljivost ter inovativne funkcije, prilagojene specifičnim zahtevam lesne in gozdarske industrije. Z združevanjem teh značilnosti, raznolike ponudbe prilagoditev in dodatne opreme, podjetje zagotavlja strankam celovite rešitve, ki pomagajo pri izboljšanju in povečanju učinkovitosti njihovih operacij.

Varnostna navodila in uporaba gozdarske prikolice

Uporabnik gozdarske prikolice mora temeljito razumeti njen način delovanja in upoštevati vsa varnostna opozorila. Ključno je, da sledi smernicam varstva pri delu, spoštuje zakonodajo in se drži predpisov s področja dela. Pomembno je, da se gozdarska prikolica za manjši traktor uporablja izključno za določene namene in da se ne prekoračijo njene zmogljivosti. Proizvajalec ni odgovoren za morebitno okvaro ali poškodbo, ki bi nastala zaradi neupoštevanja navodil.

Za upravljanje s traktorjem in prikolico je potreben veljaven izpit. Delavec, ki upravlja s temi stroji, mora biti usposobljen za vožnjo s priklopnikom. To zagotavlja pravilno uporabo gozdarske prikolice za manjši traktor in varno ter učinkovito izvedbo dela.