Na splošno o ponudbi podjetja EKOFRANK

Danes je pogled na onkologijo in okoljevarstvo del našega življenja, saj se je vsakdo že srečal z idejo postavitve toplotne črpalke ali pa sončne elektrarne, saj lahko na tak tudi prihranimo. Na naslednji spletni strani lahko poiščete več informacij tako o sončnih elektrarnah kot tudi o toplotni črpalki www.ekofrank.si Ekološka osveščenost je danes del nas, na njo pa dajo velik poudarek že v osnovnih šolah. Podjetje EKOFRANK, je bilo ustanovljeno leta 2012 njihova dejavnost pa je vezana na postavitev ter svetovanje vseh sistemov za ogrevanje, hlajenje ter prezračevanje, kar pa bazira na obnovljivih virih. Podjetje je na svojem področju uspešno že 20 let, kar potrjuje tudi veliko število zadovoljnih strank.

na splošno o ponudbi

Cilj podjetja je zmanjšanje onesnaževanja okolja ter zmanjševanje stroškov ogrevanja ter električne energije. Podjetje vam lahko vsak projekt izdela izjemno natančno obenem pa vam pripravijo vso dokumentacijo v kolikor se poste potegovali za pridobitev subvencije s strani EKOSKLADA.

Podjetje vam lahko izdela projekt na ključ, kar pomeni, da je celotna izdelava prepuščena njim. Postavijo vam lahko kvalitetne toplotne črpalke, ki vam lahko zmanjšajo stroške ogrevanja tudi do 80%. Sončne elektrarne, ki so dolgoročna investicija, saj se vam vložek povrne v celoti, obenem pa lahko svoj denar vlagate drugam ne samo v položnice za elektriko. Prezračevalne sisteme, ki poskrbijo za prijetno ter hladno stanovanje, ki preprečijo tudi toplotne izgube v vašem domu. Podjetje vam ponuja tudi hladilne sisteme, ki bodo poskrbeli, da bo vaše stanovanje prijetno hladno.

Podjetje je predano trajnostnemu programu iskanja rešitev, ki so prijazne tako z stroškovnega vidika kot tudi iz okolju prijaznega. Dolgoletna tradicija in izkušenost na svojem področju dela, ter pozitivna naravnanost delovne in strokovne ekipe je ključni element, ki ga lahko izpostavimo pri potencialnih strankah. Nudijo vam tako strokovno pomoč kot celosten pristop ter izvedbo želenega projekta.