Ali se najem tiskalnika res splača?

Najem tiskalnika je možen že nekaj časa tudi pri nas v Sloveniji, kar je izjemna novica za tiste, ki porabijo res veliko črnila in tiskajo velike količine, kar je lahko grozno drago. Pa še ekološko ni vse skupaj. Najem tiskalnika je prava odrešitev za takšne posameznike in podjetja, ki s tem veliko privarčujejo in obenem se rešijo vseh skrbi v zvezi z vzdrževanjem in polnjenjem tiskalnika.

najem tiskalnika

Zakaj je najem tiskalnika najboljša možna rešitev za tiste, ki veliko tiskate? Cena seveda in živci. Izračunajte, koliko porabite za kartuše ali tonerje, koliko živcev, ker to ne dela ali zmanjka ob nepravem času, ko se zapacajo šobe pa je tiskalnik treba odnesti v popravilo, pot, čas , strošek popravila … Vse to veliko stane. Najem tiskalnika vas bo dejansko odrešil.

Ko tiskalnik najamete, nimate nobene skrbi več, razen to, da dvignete telefon in pokličete servis, da pridejo napolnit kartušo ali toner. Tako se odzovejo vrli fantje in prinesejo nove kartuše ter tonorje ter jih v minuti zamenjajo in še preizkusijo, če vse deluje, kot mora. Če ne, takoj zamenjajo tiskalnik, ki ga že imajo v avtu pripravljenega in vi lahko delate naprej, oni pa se potem ukvarjajo s pokvarjeno mašino, kar vas nič ne stane in vas ne zanima več. Sanjsko mar ne?

Za koga pa najem tiskalnika ni primeren? Za vse, ki imate zelo malo natisnjenih kopij na mesec. Nekateri celo na leto. Za take je primeren domač laserski tiskalnik, ki lahko stoji dolgo časa, ne da bi ga uporabili, kajti kapljični se zasuši in je neuporaben, če stoji dolgo časa. Lahko pa natisnete tisto malo, kar imate na javnih tiskomatih, kar pa je v teh časih, ko je vse zaprto, kar velik podvig. Najem tiskalnika je to, kar potrebujete, zato ne odlašajte, pokličite strokovnjake in jih vprašajte za nasvet, ki vam ga bodo z veseljem dali.