Optika Oblak – lepši pogled v svet

Optika Oblak vključuje meritve dioptrije za očala in kontaktne leče, preglede dvojnega vida in predpisovanje prizmatičnih očal, otroške preglede brez očesnih kapljic, ter zmanjševanje digitalnega stresa s pomočjo računalniških očal. S svojo strokovnostjo in osebnim pristopom skrbimo za boljši vid in boljše počutje naših strank, več o nas si pa lahko preberete na povezavi www.optikas.com.

Strokovnost in izkušnje

Optiko Oblak vodi priznani optometrist dr. Emil Oblak, ki ima več kot 20 let izkušenj na področju optometrije. Skupaj s svojim visoko usposobljenim timom, zagotavlja natančne meritve dioptrije in celostne očesne preglede. Sodelujemo tudi z vrhunskimi specialisti oftalmologi, kar omogoča, da v primeru ugotovljenega bolezenskega stanja, stranke napotimo k primernim specialistom.

Individualen pristop in specializirane storitve

Vsak posameznik je edinstven, zato se v Optiki Oblak posvečamo individualnim potrebam naših strank. Posebej smo specializirani za nestandardne primere, kot so višje dioptrije, cilindri in astigmatizem, očala s prizmami ter posebna delovna očala z več dioptrijami. Otrokom z razvojnimi težavami nudimo optične pripomočke in vaje. Posvečamo se tudi generaciji, ki zaradi dela z digitalnimi napravami doživlja digitalni stres, ter starejšim, ki imajo specifične težave, kot so bleščanje pri branju in degeneracijo makule.

Kakovostni okvirji in leče

Optika Oblak ponuja širok izbor korekcijskih okvirjev in sončnih očal, različnih blagovnih znamk. Sodelujemo z vodilnimi proizvajalci stekel v Sloveniji in tujini, kot so danski Lindberg in japonski Masunaga.

Očala za delo z računalnikom

Sodobni način življenja vključuje veliko uporabe digitalnih naprav, kar lahko povzroči digitalni stres. Optika Oblak ponuja očala za računalnik, ki učinkovito blokirajo škodljivo modro svetlobo iz digitalnih ekranov. Naša računalniška očala OPTiSS BLU pomagajo odpraviti simptome digitalnega stresa, kot so utrujenost oči, glavoboli, in težave s koncentracijo. Priporočamo jih tako mladim kot starejšim, še posebej pa uporabnikom kontaktnih leč.

Sončna očala brez in z dioptrijo

Sončna očala brez dioptrije so na voljo v enakih kombinacijah kot očala z dioptrijo. Ne glede na to, ali potrebujete očala za zaščito pred soncem med športom, na plaži ali med vožnjo, lahko izbirate med različnimi barvami stekel in dodatki, kot so polarizacijska stekla in ogledalni nanos, ki izboljšajo vaše vizualno udobje in zaščito. Sončna očala z dioptrijo so idealna za ljudi z okvarjenim vidom, saj izboljšujejo ostrino vida in hkrati nudijo zaščito pred škodljivimi UV-žarki. Na voljo so z eno žariščnimi ali progresivnimi stekli, ki jih lahko kombinirate z različnimi barvami stekel.

OPTiSS BLU računalniška očala

OPTiSS BLU so računalniška očala, zasnovana za zaščito vaših oči pred škodljivo modro svetlobo, ki jo oddajajo digitalne naprave. Ta očala so idealna za vsakogar, ki preživi veliko časa pred računalniškimi zasloni, tablicami, pametnimi telefoni ali televizijskimi zasloni. Poleg funkcionalnosti so ta očala tudi modna in udobna, kar omogoča dolgotrajno nošenje brez neugodja.

Optika Oblak združuje strokovnost, dolgoletne izkušnje in individualen pristop k vsaki stranki. Naša predanost kakovosti življenja in skrbi za oči naših strank, nas postavljata med vodilne optike v Sloveniji. Vabimo vas, da nas obiščete in se prepričate sami o naši celostni storitvi ter bogati ponudbi. Obiščite Optiko Oblak na Dalmatinovi ulici 11 v Ljubljani. Naši strokovnjaki vam bodo z veseljem svetovali in pomagali pri izbiri najboljših očal za zaščito vaših oči pred digitalnim stresom.