Podjetje za precizno CNC rezkanje kovin in plastike

Orodjarstvo MDM je navdihujoča zgodba o družinskem podjetju, ki je od leta 2001 zraslo v močan kolektiv, združen v poslanstvu in znanju. Več si preberite na naslovu: www.cnc-mdm.si. Njihova glavna dejavnost obsega mehansko obdelavo velikih in malih serij izdelkov iz različnih materialov. S svojo sposobnostjo konstruiranja in izdelave po naročilu ter z angažiranim delom na manj zahtevnih projektih so se uveljavili kot vodilno podjetje v panogi. S preko dvajsetimi leti izkušenj v mehanski obdelavi materialov, si pridobivajo zaupanje tudi najzahtevnejših strank. Njihova vizija o investiranju v izobraževanje zaposlenih se odraža v njihovi dovršeni in visoko konkurenčni usmerjenosti, ki gradi trdno zaupanje s strankami.

Orodjarstvo

Vodilna oprema za visokotehnološko proizvodnjo

Zahteve po najnaprednejših izdelkih v sodobni industriji zahtevajo najsodobnejšo opremo. Opremljeni s kar dvanajstimi CNC stroji, Orodjarstvo MDM omogoča izdelavo najzahtevnejših proizvodov s preciznim rezkanjem in struženjem, ohranjajoč konkurenčne cene in hitre dobavne roke. Inženirska ekipa na oddelku tehnološkega razvoja zagotavlja, da delovanje opreme poteka brezhibno, hkrati pa rešuje izzive, ki se pojavijo, kar prispeva k še večjemu zadovoljstvu strank. Njihova predanost in zaupanje strankam ju vodita k stalnemu spremljanju tehnoloških trendov, nenehnemu izobraževanju zaposlenih ter uvajanju inovacij na trgu, vse s ciljem ohranjanja visokih standardov in vzdrževanja vodilnega položaja v industriji.

Kritične storitve za napredne industrije

Vrhunsko kakovostne storitve in izdelki so ključnega pomena za napredek v različnih panogah industrije. Elektrotehnika, hidravlika, strojništvo, pogonske in laserske tehnologije, medicina ter številne druge panoge so ključne za sodobno družbo. Orodjarstvo MDM si prizadeva izpolniti potrebe teh raznolikih industrij s kritičnimi rešitvami in storitvami ter tako prispevati k njihovemu napredku.

Orodjarstvo MDM je specializirano za CNC rezkanju kovin in različnih materialov, vključno s plastiko. Njihova natančna tehnika CNC rezkanja omogoča izdelavo tudi najbolj zapletenih komponent iz aluminija, jekla ali plastike. Znani so po svoji preciznosti in sposobnosti prilagajanja izdelkov specifičnim zahtevam strank.

Prilagodljiva proizvodnja za vsakršne potrebe

Orodjarstvo MDM ponuja skrbno načrtovano proizvodnjo, ki se osredotoča na izdelavo prototipnih kosov in manjših ter večjih serij po meri strank. Ne glede na to, ali gre za rezkanje kovin ali plastike, so pripravljeni zagotoviti izdelke, prilagojene specifičnim željam in zahtevam strank. Stopite v stik z njimi in skupaj boste našli optimalno rešitev za vaše potrebe.