Parfumi za vsakogar

Naš vonj je nekaj, po čemer se nas drugi zapomnijo in lahko z njim pokažemo naše razpoloženje/ osebnost. Če dišimo po nečem močnem, kar se takoj zavoha bo to o nas povedalo, da smo pogumni, odločni in samozavestni, ter se znamo postaviti zase, če je to potrebno. Mehke vonjave, oziroma cvetlični vonji, bodo prikazale bolj nežnost, ljubkost in sramežljivost. Vsak vonj ima svoje značilnosti in zgodbo. Da bi si zagotovili svoj unikaten vonj, katerega ne bomo želeli zamenjati še dolgo časa so tukaj parfumi podjetja Unikatna Slovenija. Obstajajo moški ali ženski parfumi, različnih znamk, kot so na primer Armani, Calvin Clein, Chanel, Dior, Gucci, Kenzo, Lacoste, Hugo Boss, Marc Jacobs, Valentino… Njihova posebnost je to, da so parfumi zelo poceni, ker so točeni v navadne steklenice v velikostih 15 ml, 30 ml, 50 ml in 100 ml.

Ne bo vam treba skrbeti, da bi bila steklenica parfuma prevelika, ali pa premajhna, ker si boste lahko sami izbrali njeno velikost. Parfumi so postali zelo popularni, še posebej od kakšnih vplivnih znam, ki sem jih naštela zgoraj. Vsak si ne more privoščiti cene, ki lahko včasih sega kar tja do 100 evrov ali več. Bolj kot ne so taki parfumi čisto navadni, le steklenica je mogoče malo bolj unikatna in draga. Pri Podjetju Unikatna Slovenija se cena vseh parfumov, kakršne koli znamke vrti med 5 do 23 evrov (odvisno od velikosti steklenice). Kar poceni kaj ne?

V primeru, da nebi bili zadovoljni z parfumi Unikatna Slovenija, jih lahko v 30 dneh po nakupu vrnete in dobite nazaj vrnjen denar. Dostava stane 4 evre, pri nakupu nad 50 evrov pa je strošek dostave poskrbljen in poplačan. Kakšni so pa načini plačila? Plačate lahko po prevzetju, z nakazilom na njihov bančni račun ali pa s pomočjo varnega sistema Pay Pala. Zagotovite si svoj unikaten vonj že danes s parfumi, ki se jih ne boste naveličali.