Treecelet zapestnice

Zapestnice rade nosijo ženske in pa tudi nekateri moški. Vemo pa, da dandanes posekamo preveliko dreves. Zato pa je podjetje iz Domžal naredilo prav posebne zapestnice, ki nosijo ime Treecelet. Gre se samo zato, da s nakupom te zapestnice prispevate k posaditvi enega drevesa. S tem hočejo pomagati planetu, kjer izgubljamo drevesa. Gre se pa za pogozdevanje v tistih krajih sveta, kjer gozdovi propadajo.

treecelet

Treecelet ni čisto navadna zapestnica, kot se mogoče zdi na prvi pogled. Gre se samo za to, da ko kupite zapestnico podjetja, ki je te zapestnice začelo delati, da prispevate k pogozditvi planeta. Vemo, da gozdove oziroma drevesa kar sekamo in, da so hkrati drevesa in gozdovi še kako pomembna. V bistvu so tukaj zato, da čistijo naš zrak. je pa se ta projekt začel samo zaradi spremembe okolja in zraka. Vemo, da se naš planet nemogoče segreva in,d a smo zato krivi tudi mi. Prav tako je za onesnaževanje krivo tudi sekanje dreves. Prav zato, če hočete vsaj malo pomagati pri tem problemu kupite Treecelet zapestnico in tako boste naredili nekaj dobrega, na kar boste lahko ponosni. Je pa denar od nakupa namenjen samo temu, ker nekateri še vedno dvomijo v pravi namen tega denarja. Ampak ta denar gre samo za pogozdevanje.

Treecelet zapestnico le kupite, kupite oziroma podarite jo tudi nekomu bližnjemu. Podjetje, ki te zapestnice izdeluje vam bo hvaležno, in tudi naš planet vam bo hvaležen. Seveda bodite informirani, da gre en del denarja od prodane zapestnice za ves material, ki je bil porabljen in kupljen, vse ostalo gre pa za gozdove in drevesa. Seveda si podjetje mora nekako plačati ta material za zapestnico in ravno zato je v ceno vključeno tudi to. Denarja pa ne porabijo za ničesar drugega. Kupite tudi vi Treecelet zapestnico in tako tudi vi pomagajte pri tem projektu.