Akumulatorske škarje za živo mejo, da bo vedno skrbno urejena

Živa meja je naravni okras, ki lepo dopolni celoten videz vaše hiše z okolico. Vsak, ki ima živo mejo, ve, da jo je treba redno striči in urejati in pri tem vam lahko pomagajo škarje za živo mejo. V ponudbi Vrtni stroji Žibert najdete akumulatorske škarje za obrezovanje srednje velikih in velikih živih mej, ki pa so tako vsestranske, da jih boste lahko enostavno uporabljali tudi za striženje trave in oblikovanje grmičkov.

Akumulatorske škarje za živo mejo iz spletne ponudbe vam bodo pomagale pri hitrem in natančnem urejanju žive meje, saj svoje delo opravijo kar najtiše. Zahvaljujoč rezilom, ki so lasersko rezana in diamantno brušena, bo obrezovanje in urejanje vaše žive meje odslej potekalo zelo hitro in natančno. Prednost preciznih škarij pa je tudi izbira baterije, saj lahko izberete katerokoli EGO Power + 56 V litij-ionsko baterijo. A večja kot je površina žive meje, ki jo urejate, močnejšo baterijo boste potebovali. Najmočnejša baterija omogoča kar do 300 minut dela. Tako lahko že z enim samim polnjenjem do potankosti uredite okolico vašega doma. V spletni ponudbi boste našli škarje za živo mejo, ki so izredno lahke in vam omogočajo priročno rokovanje ob delu z njimi.

akumulatorske škarje za živo mejo
Akumulatorske škarje za živo mejo, da bo vedno lepo urejena in lepa.

Akumulatorske škarje za živo mejo
Kakovostne akumulatorske škarje v ponudbi odlikuje natančno lasersko rezano in z diamantno krono brušeno rezilo. Tako obdelano rezilo omogoča hitre in natančen rez, rezultat pa je natančno pristrižena in urejena živa meja. Vse akumulatorske škarje v ponudbi imajo tako obdelana vrhunska rezila, razlikujejo se le v dolžini meča in številu rezov, ki jih opravijo na minuto. Od dolžine meča je odvisno, kako visoke žive meje boste lahko urejali, medtem ko je število rezov na minuto opredeljena hitrost škarij. Prepričani smo, da boste pri nas našli točno takšne akumulatorske škarje za živo mejo, kot jih potrebujete in da vam bodo dobro in dolgo služile svojemu namenu.