Lasje so okras vsake ženske – poglej kako jih lahko spremeniš

Katera bejba ne želi biti lepa in privlačna? Najbolj vas lepe naredijo prekrasni lasje in iz kratkolaske lahko v nekaj minutah postaneš dolgolaska, kar si poglej tukaj https://vipbejba.si/ in naroči svoj komplet naravnih ali umetnih las za vse priložnosti. Lasni nastavki so različni in se jih namesti zelo enostavno v nekaj minutah, zato ne boste več rabile frizerja. To je res kul. Izbereš pravi odtenek las, kar se naučiš lahko na spletni strani in pogledaš video, kako namestiš dodatne lase, pa si že nared za zabavo ali za v službo, šolo za in zmenek. Bodi v trendu in bodi kul vsak dan.

lasje
Najbolj bejbe uporabljajo lasne podaljške clip on, kjer lahko izbereš naravne remy lase ali sintetične lase. Izbereš lahko tudi čop na trak in čop na špango iz sintetičnih las. V trendu so tudi čop vipbejba iz sintetičnih las, ter lasni podaljški clip on fru-fruji, ki so poleg sintetičnih las na voljo tudi kot naravni lasje. Nekatere bejbe pa imajo rade kitke zato izberi lase za spletanje kitk in nakit za kitke, clip on naravni remy volumizer ali pa lasuljo iz sintetičnih las.
Lasulje so zanimive zato, ker lahko v trenutku spremeniš svoj videz in dolžino las, pa tudi so zelo uporabne za tiste, ki nimate las ali za starejše gospe, ki imajo zelo redke lase. Z lasuljo boste izgledale enako, kot bi imel svoje bujne lase.
Če ne veš, katere lase bi izbrala in kateri odtenek, potem dobiš brezplačno pomoč pri izbiri odtenka. Pri tem so uspešni skoraj v vseh primerih. Če boš izpolnila obrazec za pomoč pri izbiri odtenka las, potem boš dobila odgovor v najkrajšem možnem času. Poslati moraš le dve sliki tvojih las. Slikaj pa se zunaj na naravni svetlobi in ne v senci ali pod umetno lučjo, ker to spremeni odtenek tvojih las.

Lase lahko tudi med seboj kombiniraš in si naredi pramene ter zgledaš res zanimivo, da se bo vsak ozrl za teboj. Nihče pa ne ugotovil, da to niso tvoji lasje, ker izgledajo povsem naravno. Bodi v trendu in se vsak dan spremni, kot hočeš, brez frizerja ter naroči svoje lase že danes.