Comfort-el – vaš partner za pametne inštalacije

Comfort-el je vaša destinacija za pametne inštalacije, saj ponuja več kot 20.000 artiklov priznanih proizvajalcev, kot so Bticino, Legrand, Doorbird, Z-Wave, Qubino, Ajax in Ekey. Več si preberite na naslovu: comfort-el.com. Njihova široka ponudba združuje izjemne designe s pametnimi rešitvami, ki bodo zadovoljile vaše potrebe in preference. Comfort-el izstopa zaradi kombinacije izjemnega designa, pametnih inštalacij ter strokovnega znanja. Njihova ekipa vam bo z veseljem priskočila na pomoč pri vseh vaših trenutnih in bodočih projektih. Ne glede na to, ali gradite nov dom ali prenavljate obstoječega, vam bodo pomagali ustvariti inteligentno in udobno bivalno okolje.

Comfort-el

Cenovno dostopne pametne inštalacije za večjo varnost

Pametne inštalacije so cenovno dostopne, obenem pa nujno potrebne za zmanjšanje stroškov energije in povečanje varnosti. So predani strokovnjaki za vgradnjo elektroinštalacij in pametnih rešitev. Njihova ekipa je specializirana za celovite elektroinštalacije, ki vključujejo tudi sodobne pametne inštalacije. Zavedajo se nenehnih tehnoloških inovacij ter so vedno korak pred konkurenco.

Zagotavljajo vam celotno storitev od svetovanja, načrtovanja elektroinštalacij, projektne dokumentacije, kakovostne vgradnje do montaže. Pri sodelovanju z njimi boste deležni dodatne ugodnosti, saj boste namesto standardnih 22% DDV plačali le 9,5% DDV, kar pomeni dodaten prihranek pri vašem projektu. Ne glede na obseg vašega projekta vas vabijo, da stopite v stik z njimi in pridobite najboljšo ponudbo. Na voljo so za individualno svetovanje, kjer bodo poslušali vaše potrebe in vam ponudili optimalno rešitev.

Spletna platforma za pregledno nakupovalno izkušnjo

Comfort-el.com vam omogoča izjemno hitro in pregledno nakupovalno izkušnjo. Spletna stran ponuja hiter pregled cen, fotografij artiklov, lastnosti izdelkov, trenutne zaloge in roke dostave kar preko vašega telefona ali tablice. Z enostavno navigacijo boste hitro našli želene informacije o želenih artiklih.

Na enem mestu vam predstavljajo več kot 20000 artiklov priznane blagovne znamke Legrand. Ne glede na to, ali iščete najcenejšo varovalko, želite sestaviti svoj video domofonski sistem ali izbirate med kakovostjo, ceno in dizajnom, boste na Comfort-el.com našli vse, kar potrebujete. Omogočajo hitro izdelavo ponudbe – predračuna. S tem vam olajšajo nakupno odločitev in vam prihranijo dragocen čas. Naš cilj je zagotoviti, da je celoten postopek nakupa čim bolj enostaven in učinkovit.

Da bi vam še bolje predstavili njihove izdelke, imajo na razpolago potujoč razstavni prostor. Vzorce in delovanje sistemov vam lahko predstavijo kar na vašem domu. Tako imate priložnost preizkusiti in videti, kako vaši izdelki ustrezajo vašim potrebam. Njihova storitev se ne preneha s prodajo. Nudijo vam tudi tehnično podporo na terenu in pomoč pri izdelavi projektov.

Kakovostni domofoni za vaše potrebe

V njihovi ponudbi se nahajajo kakovostni domofoni priznanih blagovnih znamk, ki so zasnovani tako, da zadovoljijo potrebe tudi najzahtevnejših uporabnikov. Ti domofoni niso le sredstvo za odpiranje vrat, ampak so opremljeni z raznolikimi naprednimi funkcijami, še posebej pa izstopajo pametni domofoni, ki prinašajo dodatno udobje. Preden pa se odločite za nakup, je pomembno, da razmislite, kje nameravate domofon uporabljati. Bticino Sfera domofoni so posebej zasnovani za večstanovanjske objekte, zato predstavljajo idealno rešitev za bloke ali druge večstanovanjske komplekse, kjer so prisotne več kot tri stanovanjske enote pa se tja do 4000 stanovanj. Ta napredna naprava se lahko namesti vodoravno ali navpično, kar jo naredi vsestransko uporabno. Ponujajo vam zunanje tabloje v avdio in video različici, ki vključujejo tudi domofon s kamero. Zasnova sledi dvema linijama – Nova Sfera in Sfera Robur. Nova Sfera se ponaša z modernim videzom, medtem ko je Sfera Robur primerna tudi za spomeniško zaščitene objekte, saj izstopa po svojem robustnem in trpežnem ohišju.