Posteljnina za vaš dom

Nova posteljnina?

Potem je trgovina kondor pravilna izbira za vas. Za posteljnino želimo, da je mehka, kvalitetna in seveda lepih barv, saj pod njo spimo vsako noč, zato gledamo tudi estetski videz. Vsakodnevno potrebujemo kvaliteten spanec, na katerega vpliv veliko dejavnikov, med katerimi je tudi posteljnina.

Na spletni strani trgovine kondor si lahko ogledate bogat izbor posteljnin, ki so v veliko različnih barvah in vzorcih, ter tudi materialih. Nekateri imajo radi v spalnici opremo z veliko različnimi barvami, zato izberejo posteljnino, ki ima potiskane vzorce, nekaterim pa je všeč bolj umirjena barva, zato vzamejo enobarvno, ali pa posteljnino z nekaj pikami ali črtam, za toda se ujema z ostalo opremo v prostoru. Potrebno je izbrati tudi primeren material, da se pri spanju ne bi potili. Strokovnjaki priporočajo bombaž ali svilo, ki omogočajo da naša koža diha in vpija vlago, ter bombažni jersej, ki ima podobno vlogo kot navaden bombaž, le da je pleten in prožen material. Material lahko izbiramo tudi glede na to, kateri letni čas je zunaj. Poleti je priporočljiv bombaž, saj nam nudi občutek hladu zaradi zračnih vlaken, ali pa saten, ker je iz tanke preje. Za ljudi, ki se med spanjem potijo, je priporočljiva posteljnina iz krepa, saj je zračna. Za zimski letni čas pa si lahko izberete posteljnino iz flanela, saj je izredno topla in udobna.

Posteljnino je potrebno oprati vsaj na vsakih 14 dni, saj se na njih nabirajo prah pršice in ostanki kože. Ob pranju je potrebno upoštevati oznake na tekstilu, in tako bomo posteljnino dlje časa ohranili kvalitetno. Posteljnino naj bi menjali na vsako eno leto, oziroma vsak letni čas drugo posteljnino.

Ko na spletni strani posteljnino po vaših željah izberete, vam ponujajo tudi preizkušnjo posteljnine pred nakupom v apartmaju za dve osebi. Tako boste preverili, ali vam material ustreza. Trgovino najdete v Grosuplju, za dodatna vprašanja pa si lahko preberete na spletni strani ali pa jim pišete na e-mail račun.