Kaj je to samohipnoza?

Samohipnoza je nekaj, kar počnemo vsak dan pa ne vemo da narobe. Ima zelo negativen prizvok, ker ljudje ob tem pomislijo, da jih bo v nekaj nekdo prisilil ali zlorabil, ko bodo zaspali, pa ni tako. O tem, kaj je to samohipnoza, si preberite na tej povezavi in videli boste, kako zelo ste se zmotili, pa še to, kako neverjetno je koristna vsak dan za vas in vaše bližnje, če jo uporabljate pravilno. Uporabljate pa jo. Ne verjamete? Preberite članek.

samohipnoza

Kako pomaga samohipnoza vam in okolici? Tako, da si pozitivna prepričanja in ideje govorite, ker ste si drugače sami sebi največji sovrag. Vse, kar izgovarjamo in mislimo, je dejansko samohipnoza in vse kar drugim govorimo je hipnoza. Tako so nas hipnotizirali starši, učitelji, prijatelji in drugi, televizija na primer, to enako pa počnemo tudi mi drugim.

Kaj je samohipnoza pri nas jo najbolje utemeljuje Aleksander Šinigoj, hipnotizer in coach. Ko ga poslušate ne morete verjeti svojim ušesom, kaj vse počnemo narobe. In najboljša novica je, da lahko to popravimo in da se tega lahko naučimo. Zato gospod Šinigoj prireja simpatične delavnice, na katerih ljudem s pomočjo hipnoze in avtohipnoze pomaga do uspehov in preobratov v življenju, do sreče in blagostanja ter zdravja.

To mu uspe tako ,da se slušatelj nauči, kaj je samohipnoza v življenju in kako jo od tistega trenutka naprej zavestno uporablja pozitivno in v dobro sebe ter drugih. To je ključnega pomena za osebni uspeh. Ali lahko samohipnoza pomaga tudi vam? Če je pomagala tisoče ljudem, lahko tudi vam, seveda pa je to odvisno le od vas samih.

Te tehnike se z lahko naučite, če vas nekdo vodi po korakih do končnega cilja in če jo dovolj dolgo ponavljate, da vam pride v kri, potem pa se počasi že začenjajo poznati tudi rezultati, ki se sčasoma spreobrnejo v čisti uspeh.