Zaščitne maske za obraz

Danes se ne nahajamo sami mi v času korone, ampak lahko rečemo cel svet. Že od začetku pomladi se s to situacijo lovimo in iščemo načine, da se bi lahko nekako izognili. Ampak ne gre, moramo skrbeti za zdravje nas samih ter zdravje drugih. V zaprtih prostorih so že od začetka, ko je prišel virus k nam nujne zaščitne maske. Maske za obraz so postale kar naš modni dodatek lahko rečemo. Saj moramo redno skrbeti, da jih imamo s sabo. Nekateri se še danes zgražajo nad njimi in nočejo jih nosit, kar po mojem ni prav.

Spomladi je bil problem dobiti zaščitne maske posebej te za enkratno uporabo. Tudi sama jih takrat nisem dobila nikjer, vsi smo kupovali te pralne maske, kar pa niso bile tako uporabne. Nekatero blago sploh ni bilo vredu, da bi lahko dihal čez njih. Ko se je malo začelo vse odpirat pa so le prišle spet zaščitne maske za enkratno uporabo na prodajne police. Tudi na spletni strani, ki jo najdete zgoraj si lahko za zmerno ceno kupite zaščitne maske. Maske bomo morali še kar lep čas nositi, mislim, da smo se že danes vsi navadili na njih. Tudi v službi morajo nosit maske 8 ur, pa so se ljudje navadili.

zaščitne maske

Zaščitne maske ja ali ne, ne bom jaz pametovala. Jaz vem, da jo bom nosila kako dolgo bom morala. Sem si doma tudi naredila kar veliko zalogo. Tudi je dobro, da jih redno menjavate, ne pa da ležijo povsod po avtih in predalih. Maske niso rekli, da jih moramo nosit ljudje, ki se na to ne spoznajo. Mislim, da zaščitimo sebe in druge, ki jih imamo radi. Danes lahko maske kupimo že po eni zmerni ceni, ki si jih lahko nekako vsak privošči. Poglejte 50 mask za 7,32 EUR. Saj ne rabimo vsak dan hodit po 5 krat po trgovinah.