Kombi lahko predelate v avtodom

Preživljanje počitnic z avtodomi in počitniškimi prikolicami je priljubljen način potovanja. Vse bolj pa so priljubljeni tudi kombiji, ki so predelani v avtodome, kot jih ponujajo v podjetju Robeta  https://www.robetamobil.si/. Kombiji imajo v primerjavi z avtodomi in počitniškimi prikolicami kar nekaj prednosti. Največja prednost je seveda ta, da lahko vaš obstoječ kombi preuredite v bivalno enoto. Ampak tu ne gre zgolj za kombi z vzmetnico zadaj, ampak za uporabne prostor, kjer boste udobno preživljali vaše počitnice. Najboljše pri tem pa je, da si lahko prostor, s pomočjo strokovnjakov v Robeti, oblikujete po vaših individualnih željah. Tako bo končni izdelek namenjen izključno vam in vašim željam.

Predelani potovalni kombiji

Predelani potovalni kombiji se lahko po svojih lastnostih močno primerjajo s klasičnimi avtodomi in potovalnimi prikolicami. Tako kot ti dve obliki bivalnega vozila, je predelan potovalni kombi opremljen s kopalnim, kuhinjskim in spalnim delom. Zaradi inovativnih rešitev notranjih prostorov, so take zasnove primerne za majhne, kot tudi večje kombije. Seveda se razlikuje postavitev in vrsta notranje opreme, saj je treba čim bolj izkoristiti prostor in se obenem prilagoditi željam lastnika.

Prav velikost kombija pa je največja prednost te vrste bivalnega vozila. V primerjavi z ostalimi vrstami bivalnih vozil, je kombi kompakten in veliko bolj prijeten za vožnjo. Z njim se lahko zapeljete v vse vrste krajev, saj načeloma kombiji nimajo posebnih omejitev. Tega ne moremo reči za avtodoma in počitniške prikolice, zato je kombi idealen za ljudi, ki želijo pogosto potovati tako v naravo kot mesto.

V trenutni ponudbi podjetja Robeta, lahko izbirate med sedmimi že pripravljenimi modeli. Med seboj se generalno ločijo po velikosti. Nekateri so primerni za dve osebi, drugi pa imajo dovolj prostora za štiri osebe, kar je primerno tudi za družine.

Individualno predelan potovalni kombi

Predelane potovalne kombije si lahko prilagodite glede na vaše želje in potrebe. Izbirate lahko med različnimi tipi notranjega dizajna in kopalnic. Tako imate na voljo različne možnosti, vi pa izberete tisto, ki vam najbolj odgovarja. Strokovnjaki pri Robeti vam bodo vedno z veseljem pomagali in svetovali, kaj bi bilo za vaše potrebe najbolj priporočljivo. Tako bodo vaše počitnice vedno prijetne in udobne, vi pa boste imeli pri roki vse, kar potrebujete.

Ko se boste odločali za opremljanje potovalnega kombija, imate na voljo ogromno različnih kuhinjskih blokov s predalniki, visečih omaric, visečih miz in drugih kosov notranjega pohištva. Različne kombinacije notranjih elementov vam omogočijo, da se vsak centimeter notranjosti zapolni in izkoristi. Na voljo imate tudi različne barvne odtenke in kombinacije tako za notranjost, kot tudi zunanjost kombija.

Lahka notranja oprema

Notranja oprema pri predelanemu potovalnemu kombiju, je lahko težka več sto kilogramov. To posledično otežuje kombi in otežuje vožnjo. Z novim revolucionarnim AIR pohištvom, pa se to močno zmanjša. Namreč nova vrsta pohištva, ki ga izdelujejo pri Robeti, je veliko lažja od klasičnih različic notranjega pohištva. Vseeno pa lahko pričakujete kose pohištva, ki so privlačni na pogled in kvalitetno narejeni. Poslovite se lahko od omaric, ki bodo že po nekajkratni uporabi začele škripati ali popustile po dolgi vožnji. Izjemno so odporne tudi na udarce, saj gre za res trdno pohištvo. To potrjuje tudi dejstvo, da ima AIR pohištvo kar sedemletno garancijo.