ali bo moje delo na delovnem mestu cenjeno je odvisno od mene

Ali bo moje delo cenjeno v službi je odvisno do tega, kje delate. Zaposlitve so tukaj https://www.deloglasnik.si/moje-delo/ v dobrih podjetjih, kjer boste lahko rekli: »Moje delo je cenjeno, spoštovano in nagrajeno.« Vsekakor pa morate tudi vi pokazati rezultate, interes in sposobnosti, da se bo to res zgodilo, ker ne bo nihče nagrajeval nikogar, ki pride le po dobro plačo in gledati na uro v službo. Službo morate začutiti in z njo dihati ter kolektivu prinesti veliko dobrega ter tudi finance neglede na vaše delovno mesto. Takšni kolektivni so seveda uspešni in taka podjetja poletijo v nebo, ker je več ali manj vse na njihovih zaposlenih in tudi nekaj na tehnologiji, ki jo uporabljajo ter problem, katerega rešujejo strankam.

moje delo

Če hočem, da je moje delo cenjeno, potem se moram najbolj angažirati. Najprej je treba najti primerno zaposlitev, ker ni vseeno, kakšno je moje delo, saj ga moram opravljati z ljubeznijo in predanostjo. Če kdo reče, moje delo ni to, kar sem pričakoval, se ni dovolj pozanimal o podjetju, načinu dela in kulturi in ni dovolj spraševal na razgovoru. Nekateri si predstavljajo tudi nekaj čisto drugega v skladu za zaposlitvijo, na katero so se prijavili in zaposlitev dobili. Ta razhajanja v pričakovanjih so največja bolečina obeh.

Morate biti prigrabljeni se v podjetje integrirati in se učiti ter počasi napredovati korak za korakom. Potrpežljivost do sebe in drugih velja in vaša pot bo bleščeča. Veliko je odvisno od vas, nekaj tudi od vodstva podjetja in njihove kulture. Nekatera podjetja na ven kažejo dosti boljšo kulturo, kot je v resnici in vas lahko to trudi zavede. In obratno, nekateri se znajo dobro prodati, potem pa od njih na delovnem mestu ni nič razen filozofiranja in obtoževanja. Če so dovolj odprti, da se lahko spremenite in naučite ter napredujete, bo za vas in podjetje to super, v na sprotnem pa se lahko tudi razidete. Torej na spletnem portalu poiščite pravo podjetje in delo zase.