Naj se vaš otrok zapelje v šolo na skiroju

Imate tudi vi doma nadobudno malo glavico, ki bo vsak čas prestopila šolski prag ali pa morda že obiskuje šolo? Potem zagotovo vsaj enkrat na leto razmišljate o nakupu šolske torbe. Nakup šolske torbe na kolesih za prvo triado pa še nikoli ni bil enostavnejši – vse lahko namreč storite kar preko spleta.

Otroci morajo v šolo, a včasih je prav težko gledati otroke, sploh tiste v nižjih razredih, ki imajo torbo skorajda večjo kot so sami. Šolski kurikulum je namreč vse obsežnejši, učitelji pa za različne predmete zahtevajo cel kup zvezkov in tako se kaj kmalu zgodi, da imajo torbe naših šoloobveznih otrok kar nekaj kilogramov. Vsekakor bistveno preveč za kakšnega prvošolca. Če se v šolo vozijo z avtobusom ali pa jih peljete sami, še nekako gre, saj lahko torbo odložijo na sedež, a kaj pa tisti, ki stanujejo tako blizu šole, da se vanjo odpravijo peš. (Pre)težke torbe lahko povzročijo nemalo težav našim otrokom, še posebej lahko škodujejo hrbtenici. Marsikateri starš se zato odloči, da bo sam nesel otrokovo šolsko torbo, a strokovnjaki opozarjajo, da to ni dobra rešitev, saj s tem otroka ne navadimo samostojnosti, temveč mu dajemo potuho. Kakšna je torej optimalna rešitev? Rolljet otroška šolska torba na skiroju. Tako je – šolsko torbo in skiro dobite v enem, s tem pa poskrbite za otrokovo zdravje. Vsak dan se bodo namreč vsaj nekaj minut gibali na skiroju, hrbet jih ne bo bolel, ker ne bodo rabili nositi težkih torb, pa še samostojno bodo lahko odšli v šolo in bili na svežem zraku. Če vam je torej zares mar za otroka, mu še danes kupite skiro in šolsko torbo v enem.

Marsikateri otrok tarna nad (pre)težko torbo in tisti najiznajdljivejši problem rešijo tako, da nekaj stvari preprosto »pozabijo« doma. A mi imamo boljšo rešitev – rolljet skiro in torba v enem.